Oyundayken %100 Disk Kullanımı

Seçkin Durmuş

Megapat
Katılım
24 Ocak 2016
Mesajlar
198
Çözümler
1
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba. Oyun oynarken aradan biraz zaman geçtiğinde (1 saat veya daha fazla) anlık takılmalar başlıyor ve HDD kullanımı 100 oluyor. Bu takıntılar normal olarak FPS düşüklüğüne sebep oluyor. İlk başta ekran kartı ısındığını sanıp fan ekledim. Fakat sorun hala düzelmedi. Bu konuyla ilgili yardımcı olur musunuz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@Murtaza Ali SARITÜRK Dostum CS:GO oynarken yalnızca CS:GO %100 kullanıyor ve FPS düşüklüğü anlık takılma. Aynı şey aradan zaman geçtikten sonra diğer oyunlarda da başıma geliyor. Bir de şöyle bir şey söz konusu Directx yüklenirken hata veriyor çoğu oyunlarda bundan kaynaklı olabilir mi?
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı