Oyundayken Anlık Ekran Kararması

Benim sorun yaşadığım kablo da Viewsonic markasına aitti ve monitör yanından çıkan kablolar maalesef sertifikasız oluyor.

Hadi ya öyle mi peki bana hangi kabloyu önerirsiniz? Aynı sorunu yaparsa, o önerdiğiniz kabloyu takarım. Ben bu yüzden anakartı bozdum. Ekran kartını çıkarıp geri takacaktım. Maalesef anakart emekli oldu. 😂
Ekran kartınıza Monitör DP ile mi bağlı? Ben de aynı sorunu yaşamıştım ve aşağıda belirteceğim kabloyu aldım sorunum çözüldü.

Bu kablonun aynısı bende takılı zaten şuanda yoksa her kablo birbirine mi benziyor.

Hadi ya öyle mi peki bana hangi kabloyu önerirsiniz? Aynı sorunu yaparsa, o önerdiğiniz kabloyu takarım. Ben bu yüzden anakartı bozdum. Ekran kartını çıkarıp geri takacaktım. Maalesef anakart emekli oldu. 😂
Türkiye'de tek VESA sertifikası olan kablo o az önceki attığım. 85TL çok diyorsanız aynı ürünün 1.2 versiyonlu kablosu var fakat o da 75TL arada 10TL fark var.

ne olarak geçiyor hocam tam olarak. display olarak bir hata türüne rastlamadım. yanılmıyorsam şu attığım son hataların içinde olması lazım. 2 saat evvel yaşadım çünkü.
hdmi ile bağlı arkadaşlar display değil. Yalnız ben de kutudan çıkanı kullanıyorum şu anda :) .
Attığın resimde display hatası gözükmüyor ekran kartıyla ilgili sorun yok.
IMG-20190819-WA0001.jpeg

örnek resim.

Attığın resimde display hatası gözükmüyor ekran kartıyla ilgili sorun yok.Eki Görüntüle 445959
örnek resim.
bios,chipset,gpu updatelerini yaptım. diğer arkadaşların dediği gibi kablodan da kaynaklı olabilir sanırım.onu da değiştirdim. test edeceğim bugün. acaba bunların dışında yapabileceğim bir şeyler var mıdır?

Problem devam ediyor... denediklerim hdmi 2.0 kablo,bios,gpu,chipset updateleri,farklı oyunlar.
display port değişimi problemi çözdü sanırım. 1-2 gündür sorunla karşılaşmadım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı