Cagrisinci Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 670 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2021 #1 Merhaba. Geçen günlerde oyun oynarken tam ekrana almak için F11'e bastım. Sonrasında oyundan çıktım, başka oyun girdim ve resimdeki gösterge çıktı. Her oyunda bu çıkıyor ve rahatsız ediyor. Ne yapmalıyım?
Merhaba. Geçen günlerde oyun oynarken tam ekrana almak için F11'e bastım. Sonrasında oyundan çıktım, başka oyun girdim ve resimdeki gösterge çıktı. Her oyunda bu çıkıyor ve rahatsız ediyor. Ne yapmalıyım?
Çözüm Cagrisinci 3 Şubat 2021 Hayır. Görev yöneticisinde bir şey yok. Çözümü buldum. Fn+F6 ya da direk F6 tuşu ile kaldırabilirsiniz.
Hayır. Görev yöneticisinde bir şey yok. Çözümü buldum. Fn+F6 ya da direk F6 tuşu ile kaldırabilirsiniz.
BuraksWinner Picopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 140 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2021 #2 Görev yöneticisinde ayrı bir uygulama olarak çalışıyorsa görevi sonlandır Artı 0 Eksi
KS KS Cagrisinci Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 670 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2021 #3 Hayır. Görev yöneticisinde bir şey yok. Çözümü buldum. Fn+F6 ya da direk F6 tuşu ile kaldırabilirsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
Hayır. Görev yöneticisinde bir şey yok. Çözümü buldum. Fn+F6 ya da direk F6 tuşu ile kaldırabilirsiniz.