Herkese merhabalar, Zotac RTX 3070 ekran kartım var. Ekran kartımda görünürde hiçbir sıkıntı yok. Video izleyebiliyorum masaüstünde işlem yapabiliyorum ama oyun oynamaya kalkınca ekran sürekli olarak kapanıp açılıyor ekran kartı ısısı yükseldiği için mi bilmiyorum ama Furmark testinde 75 80 derece arasında kalıyor. Bunun sebebi ne olabilir, yardım edebilir misiniz?
Sürücülerinizin güncel olduğunu varsayıyorum. Ekran kartınızın donanım parçalarından biri zarar görmüş olabilir. Monitörünüzde özellikle soket girişinde problem olabilir. Ekran kartında da aynı şekil de soket problemi olabilir. Düşük olsa da kablonuzda ( monitör ile ekran kartı arasındaki bağlantıyı sağlayan kablonuzda ) sorun olabilir.
Sürücülerinizin güncel olduğunu varsayıyorum. Ekran kartınızın donanım parçalarından biri zarar görmüş olabilir. Monitörünüzde özellikle soket girişinde problem olabilir. Ekran kartında da aynı şekil de soket problemi olabilir. Düşük olsa da kablonuzda ( monitör ile ekran kartı arasındaki bağlantıyı sağlayan kablonuzda ) sorun olabilir.
Benim anladığım ekran kartına yük bindiğinde ekran kartı kapanıyor. Ya anakart ekran kartını görmeyi bırakıyor, ya PSU elektrik veremiyor da kapanıyor ya da kart kendisi bir sebepten kapanıyor.