Oyundayken görüntü gitti ve tekrar gelmedi

Oyundayken görüntü gitti no cable connetted diye yazı çıktı boştayken olmuyor sebebi nedir acaba?
Pc kapandimi yoksa acik olarak mi ekran kapandi eger pc kapandiysa psu dan olabilir ama kapanmadiysa ekran karti isisindan olabilir msi afterburnerdan sicakligi kontrol edebilirsin

Boştayken ne olmuyor?
Boştayken görüntü gitmiyor oyundayken oluyo knight online hariç her oyunda böyle bi sorun oluyo

Pc kapandimi yoksa acik olarak mi ekran kapandi eger pc kapandiysa psu dan olabilir ama kapanmadiysa ekran karti isisindan olabilir msi afterburnerdan sicakligi kontrol edebilirsin
Pc acık görüntüsü gidiyor

Ekran kartı sıcaklıgı 60 65 derecelerde elden ring de o kusur

Kart ısınması gibi. Sıcaklıkları kontrol edin.
Kartın sıcaklıgı 60 65 derece elden ring de rtx 2060 galax

Sorun gözükmüyor. Yeterli. O zaman bişeyler bozuluyor olabilir. Yük testi yapın.
Monitörden olabilir pc nin hdm kablosu biraz takıldığı yer çıkmış gibiydi sorun onda sandım tv nin hdm taktım baya oynattı elden ring görüntü tekrar gitti

Monitörden olabilir pc nin hdm kablosu biraz takıldığı yer çıkmış gibiydi sorun onda sandım tv nin hdm taktım baya oynattı elden ring görüntü tekrar gitti
Monitörden olabilirmi yazcaktım olabilir yazmısım

Sorun gözükmüyor. Yeterli. O zaman bişeyler bozuluyor olabilir. Yük testi yapın.
Ve hocam yeniden baslatınca görüntü geliyor yani siyah ekranda görüntü değilde mavi ekranda gidiyor

Monitörden olabilirmi yazcaktım olabilir yazmısım

Ve hocam yeniden baslatınca görüntü geliyor yani siyah ekranda görüntü değilde mavi ekranda gidiyor
Pc nin hdm taktım bu seferde hdm no signal yazdı

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı