Boştayken ne olmuyor?Oyundayken görüntü gitti no cable connetted diye yazı çıktı boştayken olmuyor sebebi nedir acaba?
Pc kapandimi yoksa acik olarak mi ekran kapandi eger pc kapandiysa psu dan olabilir ama kapanmadiysa ekran karti isisindan olabilir msi afterburnerdan sicakligi kontrol edebilirsinOyundayken görüntü gitti no cable connetted diye yazı çıktı boştayken olmuyor sebebi nedir acaba?
Boştayken görüntü gitmiyor oyundayken oluyo knight online hariç her oyunda böyle bi sorun oluyoBoştayken ne olmuyor?
Pc acık görüntüsü gidiyorPc kapandimi yoksa acik olarak mi ekran kapandi eger pc kapandiysa psu dan olabilir ama kapanmadiysa ekran karti isisindan olabilir msi afterburnerdan sicakligi kontrol edebilirsin
Kart ısınması gibi. Sıcaklıkları kontrol edin.Boştayken görüntü gitmiyor oyundayken oluyo knight online hariç her oyunda böyle bi sorun oluyo
Ekran kartı sıcaklıgı 60 65 derecelerde elden ring de o kusurPc kapandimi yoksa acik olarak mi ekran kapandi eger pc kapandiysa psu dan olabilir ama kapanmadiysa ekran karti isisindan olabilir msi afterburnerdan sicakligi kontrol edebilirsin
Kartın sıcaklıgı 60 65 derece elden ring de rtx 2060 galaxKart ısınması gibi. Sıcaklıkları kontrol edin.
Rampage 600 waltO zaman sıcaklıkta değil. PSU nedir?
Sorun gözükmüyor. Yeterli. O zaman bişeyler bozuluyor olabilir. Yük testi yapın.Rampage 600 walt
Monitörden olabilir pc nin hdm kablosu biraz takıldığı yer çıkmış gibiydi sorun onda sandım tv nin hdm taktım baya oynattı elden ring görüntü tekrar gittiSorun gözükmüyor. Yeterli. O zaman bişeyler bozuluyor olabilir. Yük testi yapın.
Monitörden olabilirmi yazcaktım olabilir yazmısımMonitörden olabilir pc nin hdm kablosu biraz takıldığı yer çıkmış gibiydi sorun onda sandım tv nin hdm taktım baya oynattı elden ring görüntü tekrar gitti
Ve hocam yeniden baslatınca görüntü geliyor yani siyah ekranda görüntü değilde mavi ekranda gidiyorSorun gözükmüyor. Yeterli. O zaman bişeyler bozuluyor olabilir. Yük testi yapın.
Pc nin hdm taktım bu seferde hdm no signal yazdıMonitörden olabilir pc nin hdm kablosu biraz takıldığı yer çıkmış gibiydi sorun onda sandım tv nin hdm taktım baya oynattı elden ring görüntü tekrar gitti
Monitörden olabilirmi yazcaktım olabilir yazmısım
Ve hocam yeniden baslatınca görüntü geliyor yani siyah ekranda görüntü değilde mavi ekranda gidiyor
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.