Oyundayken Gri Ekran Sorunu

Okan Paksoy

Hectopat
Daha fazla  
Sadece oyundayken başıma geldi veya benchmark programında. Video'yu paylaşıyorum.
Not: DDR3 8 GB 1600MHz RAM'i O.C'li 1866MHz kullanıyordum, o yüzden olabilir mi?
RAM'i çıkarıp başka slota taktım. Ekran kartının 80 dereceye çıkmasını bekledim (fanları durdurup) bu sefer bir şey olmadı. Ancak bu sorunun RAM'den kaynaklı olması çok saçma değil mi?

Hata:hata

Son düzenleyen: Moderatör:
Hata ya GPU'da ya da PSU da. Güç kaynağı sistemi besleyemiyor olabilir. Sürücülerinizin hepsi güncelimi? Güncelse eski sürücüye dönmeyi denedinmi. Veya yeni sürücü yüklerken eskisini iyice sildinmi. Bunlar hep GPU kaynaklı olduğunu düşündüğüm sorunlar. Eğer güç kaynağı yetersiz ise yine bir işe yaramayacaktır bunlar muhtemelen.

Ram'in O.C'unu kapatıp, slot değiştirince; stress testlerinde şuan sorun olmadı, ancak bende sorunun gpu kaynaklı olabileceğinden şüpheleniyorum. PSU'm 1000w.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı