Oyunfor.com guvenilir mi?

• Konuyu başlatan methz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 19
  • Görüntüleme 2.301
Merhaba, Escape from Tarkov oyununu bir arkadasim almis ben de fiyatlarini arastirdim. Oyunfor.com sitesinde hatri sayilir derecede ucuz diger yerlere kiyasla. Yorumlari okudum, tam 100 tane var ve hepsi 5 yildiz yani buram buram sahte yorum kokuyor. Guvenilir mi? Yorumlardan bazilari:

oyunforyorumlari.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, Escape from Tarkov oyununu bir arkadasim almis ben de fiyatlarini arastirdim. Oyunfor.com sitesinde hatri sayilir derecede ucuz diger yerlere kiyasla. Yorumlari okudum, tam 100 tane var ve hepsi 5 yildiz yani buram buram sahte yorum kokuyor. Guvenilir mi? Yorumlardan bazilari:

Eki Görüntüle 949918

Yaptığım alışverişlerin hepsi sorunsuzdu güvenilir.

Eki Görüntüle 949918
Yorumlar baya sahte duruyor ama siteye birşey diyemem. İsimlere bak hele ya :D

Eki Görüntüle 949918

Güvenli çok kez alışveriş yaptım hatta şu ara daha çok yapıyorum. Bana güven veren şey canlı desteği ve bir sürü firmanın yetkili satıcısı olmasıdır. Bu arada faturayla geliyor kodunuz, ne olduğu belli olmayan kodlar değil bende haliyle hiç tedirginlik yaşamıyorum.

Merhaba, bir sure once ayni konuyu acmistim ve yaklasik 6-7 kisi guvenilir demisti ama yine de sormak istedim. Aklimda Escape from Tarkov almak var ve acik ara en ucuz Oyunfor.com'da satiliyor. Guvenilir mi acaba? Emin olamadim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı