Oyunfor.com'dan alınan AC Origins Season Pass Ubisoft'da aktif edilebilir mi?

Myotismon_43

Megapat
Makaleler
3
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, size bir sorum olacak ben daha önce de Steamdan normal Assassin's Creed Origins aldım. Şimdi ise seasons Pass almayı dşünüyorum, oyunforda bayağı ucuz. Benim merak ettiğim orada Ubisoft Connect ile PC Online aktivasyon yazıyor Ubisoft üzerinden aktif edebilir miyim?

Sıkıntı olmaz değil mi ana oyun Steam'de gerçi mecbur Ubisoft Connect'den açılıyor. Peki Ubisoft ana oyun bende yok diyebilir mi?

Tam emin değilim o konuda. Doğrulamak için düzgün bir kaynak bulamadım. Yanlış yönlendirmek istemem açıkçası, karar sizin. Alacak olursanız "MarchMadness" kodu ile %20 indirim alabiliyormuşsunuz, bilginiz olsun.

Tam emin değilim o konuda. Doğrulamak için düzgün bir kaynak bulamadım. Yanlış yönlendirmek istemem açıkçası, karar sizin. Alacak olursanız "MarchMadness" kodu ile %20 indirim alabiliyormuşsunuz, bilginiz olsun.
Teşekkür ederim kod için araştırdım olmuyormuş oyunu hangi platformdan aldıysan o platformdan dlcleri alman gerekiyormuş bende verdiğiniz siteden gold edition alayım o zaman.

Gold edition aldım bu siteyi daha önce niye görmemişim ben çok güzel indirimler var sayende öğrenmiş oldum bu siteyi sağolasın.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı