Oyunfor güvenilir midir?

Oyunfordan 2 kez alışveriş yaptım, birinde kod kullanılmış çıktı diğerinde ise kod gelmedi paramda gelmedi. 1 ay paramın peşinden koştum. Sonra orada çalışan bir abla vardı o anlattı. Her ay yüzlerce müşteri aynı problemi yaşıyormuş. Bir daha tövbe, o kadar alternatif varken asla oyunfordan alışveriş yapmam.
Merak ediyorum bende alışveriş yapıyorum ortalama 6 yıldır ve 60 dan fazla distribütörlüğü olan bir firmada nasıl sorun yaşadın. Mesela hangi kodlar kullanılmış çıktı ? 1 ay hangi paranın peşinde koştun ?Hangi yüzlerce müşteri sorun yaşıyormuş? Yaptığımız alışverişlere belki de fatura kesen tek firma neden kullanılmış kod satsın ki zaten? Bu arada yanlış olmasın ben topluluk üyesiyim ve binlerce kullanıcı ile görüşüyorum. Bence sen bu firmaya kötülemeye çalışan bir bireysin. Ben 6 yıldır kullanıyorum ama bu söylediğin yüzlerce insan arasına giremediğim gibi benim topluluktan da kimse girememiş ilginç...

Bende merak ediyorum ki, hangi müşteri alışveriş yaptığı sitenin distribütör sayısını bilir ki bunu sitenin pazarlama ekibi bilir. Ayrıca diğer siteler fatura kesmiyor yani vergi vermiyor mu demek istiyorsunuz? Oyunfor legal diğer siteler illegal öyle mi? Emin ol diğer siteler fatura kesmemiş olsaydı oyunfor bunu çoktan kullanmıştı. Daha düne kadar oyunfor fatura mı kesiyordu? Neden daha önce kesmediğini siz benden daha iyi bilirsiniz . Ayrıca ABD yapımı x bir oyunun türkiyedeki satıcısı olmasının bana ne faydası var? Başka sitede ucuzsa ordan alır geçerim. Kar a ortak değiliz sonuçta.
Kodun kullanılmış çıkmasının distribütörlükle ilgisini anlayamadım? Sizin sözde topluluğunuzdaki 1 kişinin sorun yaşamamış olması, sorun yaşamış insanların yalan söylediğini göstermez. Evet bende birçok sorun yaşadım. Kullanmamaya başladım.

Nedense Oyunforda 1 tane kötü, olumsuz yorum göremezsiniz. 1 kişi bile sorun yaşamadı mı yani? Neden yorumlar %100 olumlu? Çünkü hepsi sahte yorumların. Şikayetvar da şikayet eden, forumlarda şikayet eden insanlar nedense oyunfor da hep güzel şeyler yazmış.

Son olarak siz Oyunforda hangi departman da çalışıyorsunuz Hurşit Bey? Sosyal medya da ya da forumlarda sahte hesaplarla yorum yazıp, sahte içerikler paylaşarak mı marketing yapıyorsunuz?

Son düzenleme:
Ben sürekli alışveriş yapıyorum sorun yaşamadım. bi ziya sallamış yukarda kod kullanılmış çıktı diye. bir sürü firmanın yetkili satıcısı sana kullanılan kod mu satacak. hadi hatalı kod oldu saniyesinde sorunu hallediyorlar. ben iptal veya iade ettiğin ürünün ücreti de en hızlı şekilde geri alanları biliyorum. Arkadaşın ablası yanlış bilgi vermiş herhalde 😀 rahatlıkla alışveriş yap kardeş, hatta bi canlı desteğe bağlan gözümüz müşteri memnuniyeti görsün.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı