Bende merak ediyorum ki, hangi müşteri alışveriş yaptığı sitenin distribütör sayısını bilir ki bunu sitenin pazarlama ekibi bilir. Ayrıca diğer siteler fatura kesmiyor yani vergi vermiyor mu demek istiyorsunuz? Oyunfor legal diğer siteler illegal öyle mi? Emin ol diğer siteler fatura kesmemiş olsaydı oyunfor bunu çoktan kullanmıştı. Daha düne kadar oyunfor fatura mı kesiyordu? Neden daha önce kesmediğini siz benden daha iyi bilirsiniz . Ayrıca ABD yapımı x bir oyunun türkiyedeki satıcısı olmasının bana ne faydası var? Başka sitede ucuzsa ordan alır geçerim. Kar a ortak değiliz sonuçta.
Kodun kullanılmış çıkmasının distribütörlükle ilgisini anlayamadım? Sizin sözde topluluğunuzdaki 1 kişinin sorun yaşamamış olması, sorun yaşamış insanların yalan söylediğini göstermez. Evet bende birçok sorun yaşadım. Kullanmamaya başladım.
Nedense Oyunforda 1 tane kötü, olumsuz yorum göremezsiniz. 1 kişi bile sorun yaşamadı mı yani? Neden yorumlar %100 olumlu? Çünkü hepsi sahte yorumların. Şikayetvar da şikayet eden, forumlarda şikayet eden insanlar nedense oyunfor da hep güzel şeyler yazmış.
Son olarak siz Oyunforda hangi departman da çalışıyorsunuz Hurşit Bey? Sosyal medya da ya da forumlarda sahte hesaplarla yorum yazıp, sahte içerikler paylaşarak mı marketing yapıyorsunuz?