Oyunfor'dan hesap almak

Oyunun ödemesini yaptım. Mail hesabıma maili ve şifresi geldi. Originden giriş yapıp oyunu indirdim. Satılan hesabı eğer bir yanlışlık olmazsa sadece 1 kişi kullanır. 3 adet hesap aldık hepsi birbirinden farklı. Sorunsuz kullandık kullanmayada devam ediyoruz.
Gelen key kullanılmış veya sorunlu çıkarsa satıcı ilgileniyor mu?

Plati.ru dan ben aldım 5₺. Ömür boyu garanti veren puanı yüksek satıcılardan alabilirsin.
Plati.ru'dan çok hesap aldım. Belirli bir süre sonra kullanıcı şifreyi değiştiriyor ve yenisini istiyorsun. Sonra bidaha aynısı falan filan. 5 liraya günlük veya haftalık oynarsınız :)

Gelen key kullanılmış veya sorunlu çıkarsa satıcı ilgileniyor mu?
Uğraşmaya değmez kardeşim sana öyle söyliyim bulaşma. Bir sabah bi bakıyorsun hesap gitmiş. Sonra istiyorsun satıcıdan tamam veriyor yeni hesap fakat bir daha aynı durum oluyor. Değmez yani akıl işi değil zaten 5 liraya BF1.

Hocam Oyunfor'da adminler gerçekten ilgili. Hesabı alıp kontrol edip size öyle veriyorlar. Daha sonra siz hesap bilgilerinizi değiştirip ödemeyi onaylıyorsunuz. Eğer zaten hesapta sıkıntı çıkarsa hemen para iadesi yapıyorlar.
Oranın güvenli olduğu biliyorum. Ben Plati.ru için söylemiştim .

Yanlız şöyle bir durum var 1 dolarlık hesapları alınca oluyor o. Ben gizli sorulu ve mail değiştirmeli hesap aldım. Şuan hesap tamamen bana ait maili gizli sorusu güvenlik adımları ID si herşeyi benim üzerime. Yani ömür boyu garantililerde hesabın gitme riski var ama satıcı yeni hesap verir. Benim gibi alırsanızda hemen tamamı ile üzerinize alırsınız. Şuan hesaba normal girişte dahi benim telefon numarama şifre geliyor onsuz girilmiyor. Bu şekilde alınırsa tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı