Oyunfor'dan Windows Key Alınır mı?

MAK key dicektim retail nerden çıktı🙃 Windows 10 için 95₺ de gayet ucuz n11’e göre pahalı ama işimi garantiye alıp güvenilir yerden alayım diyorum. Sizin 10₺ ye alıp sorun yaşamamanız benim de 10₺ ye alıp sorun yaşamayacağım anlamına gelmeyebilir. 10₺ ye de windows keyi mi olur

MAK key dicektim retail nerden çıktı[emoji854] Windows 10 için 95₺ de gayet ucuz n11’e göre pahalı ama işimi garantiye alıp güvenilir yerden alayım diyorum. Sizin 10₺ ye alıp sorun yaşamamanız benim de 10₺ ye alıp sorun yaşamayacağım anlamına gelmeyebilir. 10₺ ye de windows keyi mi olur
95 vermeyin. N11den çok yorum atılan 5yıldız verilen satıcıdan alınız. Normalde 10 liraya Windows keyi olmayacağı gibi 95 lirayada olmaz. Fakat bunlar bir şekilde satılıyor işte. 95e satanda sen ona güvenme gel ben daha pahalıya koyuyorum daha güvenilir gibi göstereyim kendimi diye yapıyor yoksa hiçbir farkı yok. Microsoft Windows 10 Home 32&64 Bit Tr Hemen Teslim - n11.com alıp geçiniz 95 liralık da size sorun çıkarmayacak bu da sorun çıkarmayacak.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı