Oyunindirvip güvenilir midir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

yigithp1

Femtopat
Spider-Man Remastered için Türkçe yama hiçbir yerde bulamadığım için oyunindirvip adlı siteden indirmeye karar verdim. Güvenilir bir site mi acaba?

Site güvenilir, onlar da farklı Rus sitelerinden repack ediyor. Malum Rus sitelerinden işte, isim vermeyeyim.

Bir site için %100 güvenli ve güvensiz diyemeyiz. PC ve Windows Security çoğu exe dosyasını virüs olarak algılar fakat, çoğu virüs değildir. Ama virüs olanları da vardır.

Güvenilir daha önce birkaç tane kaçak program indirmiştim virüs yemedik indirebilirsiniz.

Son 4 yıldır paramın yetmediği oyunları indiriyorum o siteden henüz bir sorunla karşılaşmadım

Spider-Man Remastered için Türkçe yama hiçbir yerde bulamadığım için oyunindirvip adlı siteden indirmeye karar verdim. Güvenilir bir site mi acaba?

Site güvenilir ama ücretsiz dosya fare kapanda olur ben oradan bir şey kurarken 30 kere tarıyorum dikkat edip etmemek sana kalmış.

Ben o siteden bir tane motor oyunu yüklemiştim yaklaşık 5 gb dı ve system32 yi silmişti 0 dan kurulum yapmak zorunda kalmıştım.

Ben o siteden bir tane motor oyunu yüklemiştim yaklaşık 5 GB dı ve System32'yi silmişti 0'dan kurulum yapmak zorunda kalmıştım.

Az salla öyle bir şey olması imkansız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı