Güvenilir kaynaklardan veriyor dosyaları sorun yok güvenilir.Spider-Man Remastered için Türkçe yama hiçbir yerde bulamadığım için oyunindirvip adlı siteden indirmeye karar verdim. Güvenilir bir site mi acaba?
Test ediyorlar ayrıca fakat bazen PC crack dosyalarını virüs olarak algılıyor ama çoğu da virüs değil onların.Güvenilir kaynaklardan veriyor dosyaları sorun yok güvenilir.
Spider-Man Remastered için Türkçe yama hiçbir yerde bulamadığım için oyunindirvip adlı siteden indirmeye karar verdim. Güvenilir bir site mi acaba?
Ben o siteden bir tane motor oyunu yüklemiştim yaklaşık 5 gb dı ve system32 yi silmişti 0 dan kurulum yapmak zorunda kalmıştım.Spider-Man Remastered için Türkçe yama hiçbir yerde bulamadığım için oyunindirvip adlı siteden indirmeye karar verdim. Güvenilir bir site mi acaba?
Ben o siteden bir tane motor oyunu yüklemiştim yaklaşık 5 GB dı ve System32'yi silmişti 0'dan kurulum yapmak zorunda kalmıştım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.