Oyunindirvip güvenli değil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaş kahvesini almış, oturmuş koltuğa kahkaha atarak yazılanlara bakıyor büyük ihtimal. Cevap bile vermemiş. Site güvenlidir değildir bilmem ama crack oyunlarda Windows Defender'ın uyarı vermesinden daha normal bir şey yok.

Arkadaş kahvesini almış, oturmuş koltuğa kahkaha atarak yazılanlara bakıyor büyük ihtimal. Cevap bile vermemiş. Site güvenlidir değildir bilmem ama crack oyunlarda Windows Defender'ın uyarı vermesinden daha normal bir şey yok.
Mizah konusu altında bir konu açacağım hocam canım sıkıldı.

Hocam vallahi diğer mesajlara ayrı sizin mesaja ayrı yarıldım. Aslında cevap verecek makara döndürecektim de ban yedim 1 saat ondan yazamadım. Allah iyiliğinizi versin can sıkıntısından açtığım konuyla yarım saat güldürdünüz beni :dd

Umarım yanlış kategoriye açmışsınızdır.
Çünkü attığınız resimde bile açık açık "crack" yazıyor, ona virüs demişsiniz, bir de üstüne ChatGPT'ye sormuşsunuz.
Yok hocam troll konu, ban yediğim için de cevap veremedim bazı hocalarım ciddi anlamış :d diğer yorumları okuyun gözümden yaş geldi.

Hocam vallahi diğer mesajlara ayrı sizin mesaja ayrı yarıldım. Aslında cevap verecek makara döndürecektim de ban yedim 1 saat ondan yazamadım. Allah iyiliğinizi versin can sıkıntısından açtığım konuyla yarım saat güldürdünüz beni :dd
Bu virüs olduğu gerçeğini değiştirmez hocam !

Yok hocam troll konu, ban yediğim için de cevap veremedim bazı hocalarım ciddi anlamış. Diğer yorumları okuyun gözümden yaş geldi.
"Mizah ve Eğlence" kategorisine açsaydınız ban yemezdiniz.

Bu yüzden para biriktirip indirimde alarak orijinal ve güvenli oynamanız en doğrusu olacaktır.

1763118985792.jpeg

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı