Oyunindirvip güvenilir midir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@SeyitAli253, umarım mod abiler banlamaz da son 1-2 yıldır tüm oyunlarımı oradan indirdim. Hiçbir sorun yaşamadım ve onlar da ünlü korsan Rus sitelerinden repack edip öyle paylaşıyor, onların kendi dosyaları değil. Doğrudan repack hali ve bayağı da kullanıcısı olan bir site. Gene dosya indirirken dikkat edin, etmeyin demiyorum da bu siteye güvenebilirsiniz.

Eski bilgisayarımın bazen yavaşladığını hissediyordum ama bence içinde bir problem yoktu belki Türkçe yamalarda falan sorun olabilir.

O site yerine Rus sitesi olan fit**** veyahut did* repacks, öneririm,

Sitedeki reklamlar virüs dolu tıklayıp bir şey indirme sakın taklaya gelirsin.

Site güvenilir, onlar da farklı Rus sitelerinden repack ediyor. Malum Rus sitelerinden işte, isim vermeyeyim.

Hocam oyununindirzartzurttan indirmek yerine direkt repack sitesinin kendisinden indirmek daha mantıklı, oyununindirzartzurt dosyanın içerisinie istediği zararlı yazılımı yerleştirebilir.

@gorko, bende birden fazla bilgisayar var. Hepsini farklı amaçlar için kullandığımdan sorun yok, kendi adıma konuşuyorum. Belgelerimi farklı bilgisayarda tutuyorum, oyunlarımı farklı bilgisayarda oynuyorum. Eğer virüs bulaşırsa da temizinden doğrudan format atabilirim rahatlıkla, sorun değil o yüzden. Belgelerimi tuttuğum bilgisayarda, emin olmadığım hiçbir şeyi indirmiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı