OyunKolik güvenilir mi?

Güvenilirdir, hatta aynı ürünü N11 üzerinden de satıyorlar. Siteye güvenmeseniz bile N11'den alıp daha garanti bir alışveriş yapmış olursunuz.

Bu arada ekran kartı fiyatı ile hazır bilgisayar fiyatını karşılaştırıp güvenilir değil diyenler var trajikomik bir şekilde. O zaman incehesap, sinerji, teknobiyotik de güvenilir değil. Çünkü onlar da hazır sistemleri ekran kartlarının 1-2 bin ₺ üstüne satıyorlar.

Umarım araştırma yapmadan firmalara güvensiz damgası vurup adamların işlerine çomak sokanlar da bir nebze utanır.
1622328042740.png

Merhabalar. Oyun satın almayın steam key olarak vermiyor.
x kullanıcı
x şifre
Veriyorlar.

Ben 10.TL'lik bir alış veriş yaptım. Sonra dedim ki ben steam key olarak düşünmüştüm para iade eder misiniz diye sordum evet dediler ama parayı ne zaman iade edeceklerini söylemediler. (Bunları WhatsApp üzerinden konuştuk).

Ben beklemekteyim gelişme olunca buraya yazacağım.
Arkadaşlar oyunkolikten Oyunkolik Amfibi V2 I5-11400 16GB 512SSD RTX3060 GAMING PC – Oyunkolik bunu alacağımda diğer sitelere göre çok daha ucuz olması beni kuşkulandırdı. Sizin düşünceleriniz neler?
Arkadaşlar siteyi güvenmeyin ben bilerek alış veriş yaptım ve para iade istedim fakat biz yatırdık diyorlar ama hep banka sorunları var diyorlar 1 yıl sonra para geri yatar diyorlar.
=Boş geçin indirimmiş falan gidin güvenli bir siteden alın 2 katı para verin gitsin.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı