Oyunkredi.com Steam cüzdan kodu yerine kart no verdi

qxoryuked

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
XFX RX6700XT 12GB
R5-5600X
DDR4 2X16 32GB RAM
ASUS PRİME B450 MK II
FSP HYDRO 750W +80
ZOKO Melody 4x Fan
(15k)
Merhaba. Ben Trendyol üzerinden Steam cüzdan kodu aldım ve geldi. Fakat geldiği anda çok şüphelendim. Çünkü kod yerine kart no verdi. Kendilerine ilettiğimde Steam cüzdan kartlarını kaldırığı için sanal hesap açıp böyle kullanmamızı sağlıyorlar. Ben şahsen kullandım. Ama bir güvenemedim çünkü Steam hesabım değerli.

Dosya Ekleri

• Screenshot_86.png
    Screenshot_86.png
    256,2 KB · Görüntüleme: 43
  • Screenshot_87.png
    Screenshot_87.png
    289 KB · Görüntüleme: 45
Son düzenleme:
Merhaba. Ben Trendyol üzerinden Steam cizdan kodu aldım ve geldi. Fakat geldiği anda çok şüphelendim. Çünkü kod yerine kart no verdi. Kendilerine ilettiğimde Steam cüzdan kartlarını kaldırığı için sanal hesap açıp böyle kullanmamızı sağlıyorlar. Ben şahsen kullandım. Ama bir güvenemedim çünkü Steam hesabım değerli.

Hocam Allah'tan fotoğraflarda kart no gözükmüyor😀 Steam cüzdan kodunu şöyle aktifleştireceksiniz: İstedeğiniz oyunu sepete ekleyeceksiniz, o kart numarası ve ay/yıl tarihi + güvenlik no yu gireceksiniz. Böyle oluyor. Kod etkinleştirme yeri bunun haricinde yok.

Kral cüzdan kodunu başka birine almıyorsan neden gidip direk kendin atmıyorsun ki parayı kendi kartından?
papara bana trendyolda 100 tl hediye etti bende böyle kullandım yoksa bende istemezdim

Hocam Allah'tan fotoğraflarda kart no gözükmüyor😀 Steam cüzdan kodunu şöyle aktifleştireceksiniz: İstedeğiniz oyunu sepete ekleyeceksiniz, o kart numarası ve ay/yıl tarihi + güvenlik no yu gireceksiniz. Böyle oluyor. Kod etkinleştirme yeri bunun haricinde yok.

Hocam direk oyunlar kısmında reedem a wallet code yazıyor zaten ben mi yanlış biliyorum? Yani direk bakiye olarak geliyor illa oyun almaya gerek yok.

Hocam direk oyunlar kısmında reedem a wallet code yazıyor zaten ben mi yanlış biliyorum? Yani direk bakiye olarak geliyor illa oyun almaya gerek yok.

Benim bildiğim buydu hocam. Zamanında bende bu sorunu yaşadım ve söylediğim yöntemle yaptım. Başka yöntem var mı bilmiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı