Çözüldü Oyunlar için 512 GB SSD yeter mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kerim Y

Centipat
Katılım
1 Nisan 2020
Mesajlar
23
Laptop'ta 512 GB SSD var. Bu 3 Adobe programı ve bir iki oyun GTA V Forza 4 gibi oyunlar sizce yeterli olur mu?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanıcısı sizsiniz, daha iyi bilmeniz lazım. :D Bende 480 GB SSD var C bölümü olarak kullandığım. 150 GB kadar boş alanım var şu an. Ek olarak diğer disklere de dağıttım bazı oyunları. İşin içine arşivleme girmeyecekse, 500 GB civarında bir SSD yeterli oluyor genel olarak.
 
512 GB oldukça yeterli tabiki bu günümüz oyunları için böyle 100GB sınırını aşan çok fazla oyun olmaya başladı ve 4K 8K diye giderken daha da yükselecek ama 4 sene götürür bence.
 
bende de 512 gb ssd var. cod warzone, gtaV, csgo, pubg, lol, catia, matlab ve solidworks var. tamamına yakını dolu şu an diskin. sonuç olarak, yeter de artar bile.
ama eğer ki bu saydıklarınız dışında, eşdeğer oyunlar yükleyeceksiniz, o zaman 3 4 oyundan sonrası sıkıntı olur diye düşünüyorum .
 
Son düzenleme:
Bu iki oyun için yetecektir ama 500 GB olan SSD niz 465 GB görünecek olduğundan mesela bu oyunlara ek olarak bir CoD Modern Warfare yüklerseniz 175 GB'da o tutar.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı