sametgungorenn Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2025 #1 MSI laptop aldım. MSI Center FPS oyunları için ayarlar ne olmalıdır? Gaming mode açık olmalı mı? Dosya Ekleri IMG_4324.jpeg 199,3 KB · Görüntüleme: 429 IMG_4323.jpeg 231,4 KB · Görüntüleme: 366
KS KS sametgungorenn Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2025 #21 zkmrnt dedi: Undervolt ile iyi ayar yapıldığında hem daha düşük sıcaklık hem daha iyi performans alabiliyorsun. Ama bilgi isteyen bir işlem. Ben birkaç defa denedim de sonra vazgeçtim. Sistem açılmıyor falan yaşayabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... YouTube'da birkaç yabancı kaynak izledim yapacağım. Artı 0 Eksi
zkmrnt dedi: Undervolt ile iyi ayar yapıldığında hem daha düşük sıcaklık hem daha iyi performans alabiliyorsun. Ama bilgi isteyen bir işlem. Ben birkaç defa denedim de sonra vazgeçtim. Sistem açılmıyor falan yaşayabiliyorsun. Genişletmek için tıkla... YouTube'da birkaç yabancı kaynak izledim yapacağım.