Oyunlar İngilizce oynanır mı?

bukoo

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı : Sapphire Pulse Rx 6700
İşlemci : İntel Core İ5 11400f
Anakart : Gigabyte H510M-H
Ram : Gskill Ripjaws 16 GB 3200mhz
SSD : Adata 500GB Legend 750 NVMe M.2 SSD
Oyunları İngilizce mi oynamalıyım yoksa Türkçe yama mı kullanmalıyım diye düşünüyorum. Aslında oyunların biraz da İngilizcemi geliştirebileceğini düşünmek istediğimden İngilizce oynamak istiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunları İngilizce mi oynamalıyım yoksa Türkçe yama mı kullanmalıyım diye düşünüyorum. Aslında oyunların biraz da İngilizcemi geliştirebileceğini düşünmek istediğimden İngilizce oynamak istiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?

Hangi oyun olduğuna bağlı eğer belli bir seviyeniz halihazırda yoksa hiçbir şey anlamadan oyunu bitirebilme ihtimaliniz var.

Alt yazılı oynayın daha iyi olur.

İngilizceniz bir nebze iyiyse ya da çok iyiyse İngilizce oynamanızı tavsiye ederim ama İngilizce oynamak size zor geliyorsa güvenilir yerden Türkçe yama indirebilirsiniz.

İngilizce altyazılı şekilde oynayın. Ben Roblox oynaya oynaya A2 seviyesine kadar gelip oradan kendimi B2'ye çıkarmıştım. Öyle yapabilirsiniz.

İngilizce oynayın ama gerçekten aşırı berbatsa ortalama falanda değilse Türkçe yama oynayın hocam.

Sadece Minecraft oynayarak bile İngilizce gelişebiliyor. Biraz ingilizceniz varsa İngilizce aksamlı oyunları İngilizce oynayın. Cidden geliştiriyor.

Oynamanızı ve pratik yapmanızı tavsiye ederim, ben de İngilizlerle çevrimiçi oynuyorum ve iletişimi ekledim. Kesinlikle bir A +.

Çocukluğundan beri oyunlar ve diziler üzerinden İngilizce öğrenip şu an İngilizce öğretmeni olan biri olarak dili öğrenmek istiyorsan kesinlikle İngilizce oynamalısın. Ne kadar maruz kalırsan o kadar öğrenirsin. Tabi orada konuşulandan hiçbir şey anlamayacak seviyedeyse İngilizceniz önce o seviyeye gelmeniz gerekli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı