balta1087 Megapat Katılım 20 Temmuz 2013 Mesajlar 683 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2015 #1 Merak ettiğimden açtım arkadaşlar. Soru açık. Skidrow, Reloaded okurken bakıyorum bazı oyunları piyasaya çıkmadan önce kırmışlar. Bu nasıl oluyor? Çıkmadan nasıl kırıyorlar? Detaylı bir anlatım istiyorum. Şimdiden teşekkkürler.
Merak ettiğimden açtım arkadaşlar. Soru açık. Skidrow, Reloaded okurken bakıyorum bazı oyunları piyasaya çıkmadan önce kırmışlar. Bu nasıl oluyor? Çıkmadan nasıl kırıyorlar? Detaylı bir anlatım istiyorum. Şimdiden teşekkkürler.
Tuna Yücer Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Mayıs 2014 Mesajlar 4.664 Makaleler 12 Çözümler 1 Yer Türkiye, Amasya Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2015 #2 Kafa Ayarı #1 bölümde açıklamışlardı.
F fatih52 Ziyaretçi 9 Şubat 2015 #3 Burada detaylı olarak açıkladılar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Kafa Ayarı #28 - Crack ve DRM Savaşları - Technopat
Burada detaylı olarak açıkladılar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Kafa Ayarı #28 - Crack ve DRM Savaşları - Technopat
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 9 Şubat 2015 #4 Reverse Engineering bölümünü ziyaret edebilirsin.