mayforgiven Megapat Katılım 4 Şubat 2015 Mesajlar 421 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2018 #1 Garip bir şekilde açtığım çoğu oyun pencere modunda açılıyor ve ben de mecburen Alt+Enter yapmak zorunda kalıyorum. Bunun kalıcı çözümü hakkında yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Eylül 2018
Garip bir şekilde açtığım çoğu oyun pencere modunda açılıyor ve ben de mecburen Alt+Enter yapmak zorunda kalıyorum. Bunun kalıcı çözümü hakkında yardımcı olur musunuz?
The Man From E.A.R.T.H. Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2016 Mesajlar 11.184 Makaleler 8 Çözümler 36 Yer Dünya 8 Eylül 2018 #2 Biraz komik bir soru olacak ama ayarlardan ayarladın mı? Artı 0 Eksi
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 8 Eylül 2018 #3 Ekran kartın ve sürücü sürümü nedir? Bir de arka planda çalışan bir yazılım var mı TeamViewer gibi? Artı 0 Eksi
Rivai Megapat Katılım 25 Ocak 2017 Mesajlar 964 8 Eylül 2018 #4 Oyuna girdiğinizde grafik ayarlarından pencere modundan tam ekrana getirin. Artı 0 Eksi
bitwise Gigapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2018 Mesajlar 9.786 Makaleler 1 Çözümler 83 8 Eylül 2018 #5 Alt+Enter 'a basinca bir degisiklik oluyor mu? Artı 0 Eksi
KS KS mayforgiven Megapat Katılım 4 Şubat 2015 Mesajlar 421 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2018 #6 The Man From E.A.R.T.H. dedi: Biraz komik bir soru olacak ama ayarlardan ayarladın mı? Genişletmek için tıkla... Ayarları fullscreen yapıyorum fakat sonraki açılışta tekrar pencere modunda başlıyorlar. Recep Baltaş dedi: Ekran kartın ve sürücü sürümü nedir? Bir de arka planda çalışan bir yazılım var mı TeamViewer gibi? Genişletmek için tıkla... Nvidia Geforce sürücülerini temiz olarak tekrar kurdum, arkada çalışan programlar ise şu şekilde: Rivai dedi: Oyuna girdiğinizde grafik ayarlarından pencere modundan tam ekrana getirin. Genişletmek için tıkla... Her girdiğimde aynı işlemi yapmaktan yoruldum. Oyuna bir kez tıklıyorum ve ardından Alt+Enter yapmayı tercih ediyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ocak 2019 Artı 0 Eksi
The Man From E.A.R.T.H. dedi: Biraz komik bir soru olacak ama ayarlardan ayarladın mı? Genişletmek için tıkla... Ayarları fullscreen yapıyorum fakat sonraki açılışta tekrar pencere modunda başlıyorlar. Recep Baltaş dedi: Ekran kartın ve sürücü sürümü nedir? Bir de arka planda çalışan bir yazılım var mı TeamViewer gibi? Genişletmek için tıkla... Nvidia Geforce sürücülerini temiz olarak tekrar kurdum, arkada çalışan programlar ise şu şekilde: Rivai dedi: Oyuna girdiğinizde grafik ayarlarından pencere modundan tam ekrana getirin. Genişletmek için tıkla... Her girdiğimde aynı işlemi yapmaktan yoruldum. Oyuna bir kez tıklıyorum ve ardından Alt+Enter yapmayı tercih ediyorum.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 2 Ocak 2019 #7 Simge durumundakiler dahil arka planda çalışan tüm yazılımları kapatıp tekrar deneyin. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 4 Ocak 2019 #8 Şu radar simgeli olan nedir? Onu kapatın. Bir de varsa TeamViewer'ı da kapatın. Artı 0 Eksi
KS KS mayforgiven Megapat Katılım 4 Şubat 2015 Mesajlar 421 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2019 #9 Recep Baltaş dedi: Şu radar simgeli olan nedir? Onu kapatın. Bir de varsa TeamViewer'ı da kapatın. Genişletmek için tıkla... Çalışan gereksiz programları kapattım. Radar gibi olan da Control Center programı. Kapatmamam gerekiyor sanırım. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Şu radar simgeli olan nedir? Onu kapatın. Bir de varsa TeamViewer'ı da kapatın. Genişletmek için tıkla... Çalışan gereksiz programları kapattım. Radar gibi olan da Control Center programı. Kapatmamam gerekiyor sanırım.