EA App Oyunlar Preparing Game kısmında kalıyor

Kagankrts06

Decapat
Daha fazla  
EA Play'de oyun açmak istediğimde oyun Preparing Game kısmında kalıyor ve açılmıyor. Yardım eder misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
EA Play > Settings >Download

Buradan "Updates" kısmındaki seçenekleri aktif edin ve varsayılan klasörünüzün oyunu yüklemek istediğiniz konum olduğuna emin olun. Yani oyunu indirmeye başlamadan önce konum sorduğunda hiçbir şeyi değiştirmediyseniz öyle kalsın ama benim gibi D sürücüsüne falan indirmek istiyorsanız ayarlardan da konumu değiştirmeniz sağlıklı olur. Bu şekilde oyununuz sorunsuz yüklenmeye başlayacaktır. (Başka site üzerinden alıntı.)

Dosya Ekleri

• xaa.png
    xaa.png
    70,2 KB · Görüntüleme: 48
EA Play > settings >download

Buradan "updates" kısmındaki seçenekleri aktif edin ve varsayılan klasörünüzün oyunu yüklemek istediğiniz konum olduğuna emin olun. Yani oyunu indirmeye başlamadan önce konum sorduğunda hiçbir şeyi değiştirmediyseniz öyle kalsın ama benim gibi D sürücüsüne falan indirmek istiyorsanız ayarlardan da konumu değiştirmeniz sağlıklı olur. Bu şekilde oyununuz sorunsuz yüklenmeye başlayacaktır. (başka site üzerinden alıntı.)

Oyun yüklü fakat girerken bu sorunla karşılaşıyordum bazen VPN ile girince düzeliyor bazen düzelmiyor değişik bir durum, yine de teşekkürler bu bilgiler için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı