Oyunlar RAM kullanmıyor

İşletim sistemi
Windows 10

hemlock

Hectopat
Daha fazla  
ss.JPG

Öncelikle merhabalar.
Sorunum her oyun için aynı LoL, CS:GO eski Rust vb. tüm oyunlarda bilgisayar 3 GB RAM kullanımınin üzerine çıkmıyor ve oyun çöküyor. Sistemde 8 GB RAM takılı ancak 3-4 GB kullanıyor. Sorunum işlemciden mi kaynaklı, sistemi Athlon X4 860k(4 MB ön bellek, 4 çekirdek,4.0 GHz)işlemciyi takarsam performans artışı olur mu? Yardımcı olursanız sevinirim.

İşlemci: A6 6400k (1MB ön bellek, 2 çekirdek,4.1GHz)
Ekran kartı: R7 240 2 GB.
RAM: 8 GB 1600 MHz RAM.
Anakart: A68HM-E33 V2.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun ne RAM'den kaynaklı ne de işlemciden RAM gerektiği kadar kullanılır Uygulamalara göre değişiyor, bunu kendi isteğinle arttıramazsın.
RAM Temizleyici programlar var bunlarla RAM'ini temizleyerek kullanımını düşürebiliyorsunuz.

Oyun çökerken Processmonitor ile hata raporu oluşturup paylaşın. @443652'nin de dediği gibi, bahsettiğiniz oyunlar zaten çok RAM harcamayan oyunlar.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@Pluxy01 attığınız videodaki program ile kayıt aldım oyuna giriyorum hiç bir problem olmuyor sonrasında 3-5 dk adamım ile koşarken birden yanıt vermiyor ne önerirsin üstad​

Düşük ihtimal ama işletim sistemin 32 bit olabilir mi?
64 bit windows 10 pro (sürüm:20H2)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı