Cyberpunk 2077 RAM Kullanmıyor

Biz Windows 10 kullanmıyoruz zaten:)
Bende niye boşta 2 GB kullanıyor peki?
Demekki sizde bir anormallik var. 16GB RAM için 4GB kullanım gayet uygun. Ki burada da çok gördüm 8GB RAM olanlar da bile bu seviyede kullanılıyor.
Windows 4-5 GB RAM kullansaydı 8 yıllık 4 GB RAM'li laptopuma Win 10 Pro kurulmazdı. Fakat ben kasmadan kullanıyorum.
RAM seviyesine göre kullanıyor. 4GB RAM'li sistemde %100 kullanacak hali yok.

Demekki sizde bir anormallik var. 16 GB RAM için 4 GB kullanım gayet uygun. Ki burada da çok gördüm 8 GB RAM olanlar da bile bu seviyede kullanılıyor.

RAM seviyesine göre kullanıyor. 4 GB RAM'li sistemde %100 kullanacak hali yok.

16 GB RAM'li bilgisayarımdada 4 GB RAM kullanmıyor.

Arkadaşlar bunun nesi size anormal geldi? Dalga mı geçiyorsunuz benimle. 4-5GB RAM kullanımı gayet normal. Siz oyunun neden RAM kullanmadığına değilde Windowsun neden RAM kullandığna mı takılıyorsunuz? Ben size Windowsun kullandığı RAMi değil oyunun neden RAM kullanmadığını soruyorum. Bilen birisi de cevaplayabilirse sevinirim.

Aldığın FPS sisteme uygun. RAM'de bir sorun olduğunu sanmıyorum. Görsel olarak sorun var sadece.
Açık alanlarda 30-40 kapalı alanlarda da 50 civarına çıkabiliyor bazen.

Ben size Windowsun kullandığı RAMi değil oyunun neden RAM kullanmadığını soruyorum. Bilen birisi de cevaplayabilirse sevinirim.
Üst tarafta cevap verdim hocam. Her oyun RAM'i dibine kadar kullanacak diye bir olay yok. Oyuna o kadar yetiyor çünkü. Test videolarına bakarsanız hepsinde aşağı yukarı 7-8 GB kullanıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı