Oyunlar sistem diskine mi kurulmalı?

halilgurbuz

Femtopat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
Western Digital ve Crucial
Selamlar herkese. Monster Abra 20.7.4 notebook için ikinci bir M.2 SSD aldım. İlk SSD 1TB Western Digital. Yeni aldığım Crucial. Her ikisi de 1TB ve her ikisi de PCI gen 4 platform bağımsız ya da Standalone olarak oyunların kurulumu 2. SSD'de olsa performans kaybı olur mu? İşletim sistemi 1. SSD olan Western Digital'de yüklü. Windows 11 Pro. Cihazda i7 13620H var. 32 GB DDR5 5600 RAM var.

Selamlar herkese. Monster Abra 20.7.4 notebook için ikinci bir M.2 SSD aldım. İlk SSD 1TB Western Digital. Yeni aldığım Crucial. Her ikisi de 1TB ve her ikisi de PCI gen 4 platform bağımsız ya da Standalone olarak oyunların kurulumu 2. SSD'de olsa performans kaybı olur mu? İşletim sistemi 1. SSD olan Western Digital'de yüklü. Windows 11 Pro. Cihazda i7 13620H var. 32 GB DDR5 5600 RAM var.

M.2 SSD'ye kurmak daha mantıklı olacaktır.

2 ssd ye kurmak daha mantıklıdır hocam.

İşletim sisteminin olduğu birinci disk ne kadar boş kalırsa sistem o kadar hızlı olur diye biliyorum. Doğru mu biliyorum?

Bir yere kadar doğru 500GB diyelim 50GB 60GB falan kaldığı sürece sorun olmaz. Uçuk bir fark hissetmezsiniz. (ben 30GB altına düşünce sorun yaşamaya başlamıştım)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı