Çözüldü Steam Oyunlar topluca hesaptan nasıl kaldırılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

665043

Centipat
Makaleler
1
Steam'de kart düşürmek için bayağı oyun almıştım. 195 tane hepsinden düşürüp sattım. Bayağı kar edip oyun da aldım ama şu an kütüphanemde sadece gereksiz şekilde duruyor. Profilimde 260 oyun var gösteriyor ama 195 tanesi indie. Oynanmaz oyun. Ben bunları Steam kategorilendirmeyle bir yere kategoriledim. Steam'e destek talebi atsam XX kategorideki tüm oyunlarım iade edilsin diye sizce edilir mi ya da ne yapabilirim?

Çözüm

En aşağıda oyunu kalıcı olarak Steam hesabımdan kaldırmak istiyorum var. Her oyun için bir bir bunu yapman lazım.

Hepsini 1 kategoriye topladım, direkt o kategorideki tüm oyunlar silinsin desem olmaz mı?

Olmuyor diye biliyorum.
tamamdır çözüm olarak işaretledim son birşey soracağım chrismas night şuan 20tl alınırmı sence bug falan varmı fazla
0.62 cent öyle tadımlık korku oyunu arıyorsan olabilir bende daha oynamadım. Rraene oynarken görmüştüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…