Oyunlar update edilmesine rağmen kasma sorunu

TheLyre

Hectopat
Katılım
18 Ocak 2015
Mesajlar
157
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, başlıkta söylediğim gibi grafik yaması yapmama rağmen 1 - 2 FPS artış bile daha göremedim. Şu ana kadar AC Rogue, COD:BO II isimli oyunlara grafik yaması yapmayı denedim ama ben mi yapamıyorum yoksa işe mi yaramıyor anlayamadım. Tamam bilgisayarım pek iyi değil ama hani 1 - 2 FPS bile artmıyor. Yeni oyunlar yükleyeceğim ama bu sorundan dolayı yükleyemiyorum.

Ayrıca bilgisayarım çok iyi değil ama dediğim gibi donmayı anlarım da 1 FPS bile artmıyor. Yani yama işe yaramıyor mu nedir anlamadım.

Not: Grafik yaması demişken Ragnos adlı kişinin yaptığı yamalardan bahsediyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bütün ayarları en düşükte. Oyunda ayarlar kısmına gelip bakmam neredeyse 10 dakikamı aldı. Yani o derece donuyor. Lütfen bir yardım edin.

Hatta düşüğünde düşüğü.
 
Anladığım kadarıyla sistem Windows 7. Windows 8.1 ile temiz bir format atmanı öneririm. https://www.technopat.net/sosyal/konu/windows-8-1-rtm-türkçe-İndirme-bağlantıları.28515/
 
Windows 8 kurmak isterim ama bir şey değişir mi ki? Birde benim ram 2 gb olduğu için ve benim 64 bit kurmam gerektiği için sıkıntı olur mu? 2gb ram ve windows 8.1 64 bit iyi performans verir mi?
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı