Oyunlara bağlanamıyorum

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba. Turk Telekom kullanıyorum. Biliyorum saldırı var ama herkes oyunlara girebildiğini söylemiş. Ben ne Steam ne Discord ne uplay hiçbir şey'e erişemiyorum. Bunu nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de bugün bazı sitelere giremiyorum. Reddit' te sayfalar çoooook uzun süre bekleyince yükleniyor, Hearthstone ve Apex Legends oynayamıyorum. Steam ve Discord aktif bende. Hız testi yaparken server' ı İstanbul seçince bir problem yok, 40 mbps hız, 10 ping. Ama Frankfurt, Amsterdam gibi bir server seçince bazen hız testi fail oluyor, fail olmayınca da 0.50 hız, 500 ping gibi rakamlar alıyorum. Öğlen 11' den beri durum bu. İnternet var ama yok...

Ben de bugün bazı sitelere giremiyorum. Reddit' te sayfalar çoooook uzun süre bekleyince yükleniyor, Hearthstone ve Apex Legends oynayamıyorum. Steam ve Discord aktif bende. Hız testi yaparken server' ı İstanbul seçince bir problem yok, 40 mbps hız, 10 ping. Ama Frankfurt, Amsterdam gibi bir server seçince bazen hız testi fail oluyor, fail olmayınca da 0.50 hız, 500 ping gibi rakamlar alıyorum. Öğlen 11' den beri durum bu. İnternet var ama yok...
Kişiden kişiye değişiyor o zaman. Bende Netflix'te 4K film izleyebiliyorum. XD

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı