Uyumluluk ayarlarında "640x480 çözünürlüğünde başlat" diye bir seçenek var. Onu seçin, ardından oyunun ayarlarından çözünürlüğü düşürün.
Uyumluluk ayarlarında "640x480 çözünürlüğünde başlat" diye bir seçenek var. Onu seçin, ardından oyunun ayarlarından çözünürlüğü düşürün.
Oyunlara girerken monitörümün desteklediğinden daha fazla çözünürlükte başlatıyor ve out of range hatasını alıyorum. Her şeyi 1600x900'de çalıştırmanın bir yolu yok mu? Hep en yüksekte başlatıyor.
Uyumluluk ayarlarında "640x480 çözünürlüğünde başlat" diye bir seçenek var. Onu seçin, ardından oyunun ayarlarından çözünürlüğü düşürün.Oyunlara girerken monitörümün desteklediğinden daha fazla çözünürlükte başlatıyor ve out of range hatasını alıyorum. Her şeyi 1600x900'de çalıştırmanın bir yolu yok mu? Hep en yüksekte başlatıyor.
Oyunlara girerken monitörümün desteklediğinden daha fazla çözünürlükte başlatıyor ve out of range hatasını alıyorum. Her şeyi 1600x900'de çalıştırmanın bir yolu yok mu? Hep en yüksekte başlatıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.