Oyunlara para veriyor musunuz?

Ahmet eğer korsan oynamak yerine çalışırsa zaten oyun alacak parası olur. Ama çalışmazsa hep korsan devam eder. Burada hemfikiriz.

Hocam Ahmet birikim yaparak oyun merakını gideremez zar zor 1-2 tane oyun alır onu da indirimlerde alır. Günümüzde bu kadar oyun çıkarken Ahmet ne yapabilir? Örneğin seneye GTA 6 çıkacak 80 dolardan çıkacağı söyleniyor. Ahmet asgari ücretli bir çalışansa maaşının 3000 TL'sini nasıl bir oyuna verebilir ki? Doların artabileceğini de düşünürseniz bu iş çok zor oluyor.

Hocam durumu çok iyi olmayan bir insan ve oyunlara meraki olan bir insan para biriktirip nasıl alabilir ki. Zaten ayda yılda bir indirim geliyor onda da oyunlar maksimum yüzde 30-40 indirime giriyorlar.
Durumu olmayan insan her istediği şeyi yapamıyor zaten.

Mesela diyelim pastanenin önünden geçtik canımız çilekli kakaolu bir pasta çekti. Pastacıya: "Abi durumumuz şuan yok biz bunu yesek çalışıp gelip biraz daha güzel yapacağın pastayı kesin alacağız." desek.

Pastacı kim olsa kabul etmez o pastayı yapmak için para harcadı. Ondan kazanmazsa yenisini nasıl yapsın.
Yine diyorum. Fiyatlar çok abartılı ve abonelik durumları çok can sıkıcı...

Ahmet asgari ücretli bir çalışansa
Asgari yani en az.

Oyunu yapan adamlar asgari iş çıkarmıyorlar ki.

Dediğine göre asgari ücretli çalışan her istediğini yapabilse o zaman zor işler yapan kalifiye elemanlar neden zor iş yapsın ? Veya mesela doktorlar neden 6 yıl dev kitapları ezberlesin?

Hem asgari ücretli çalışan biri diyelim ailesi ile yaşıyor. Kazandığı paranın yarısı bile kendine kalsa yine istediği birçok şeyi yapar.

Son düzenleme:
Durumu olmayan insan her istediği şeyi yapamıyor zaten.

Mesela diyelim pastanenin önünden geçtik canımız çilekli kakaolu bir pasta çekti. Pastacıya: "abi durumumuz şu an yok biz bunu yesek çalışıp gelip biraz daha güzel yapacağın pastayı kesin alacağız." desek.

Pastacı kim olsa kabul etmez o pastayı yapmak için para harcadı. Ondan kazanmazsa yenisini nasıl yapsın.
Yine diyorum. Fiyatlar çok abartılı ve abonelik durumları çok can sıkıcı...

Asgari yani en az.

Oyunu yapan adamlar asgari iş çıkarmıyorlar ki.

Dediğine göre asgari ücretli çalışan her istediğini yapabilse o zaman zor işler yapan kalifiye elemanlar neden zor iş yapsın? Veya mesela doktorlar neden 6 yıl dev kitapları ezberlesin?

Hem asgari ücretli çalışan biri diyelim ailesi ile yaşıyor. Kazandığı paranın yarısı bile kendine kalsa yine istediği birçok şeyi yapar.

Yani bilemiyorum hocam çok genel bir konu oldu aslında. Yani kesin bir son yorum yapamayacağım.

Uzun süredir hikâyeli oyunlara para vermiyorum. Oynamak istediğim oyun Online ise nerede ucuzsa oradan tercih ediyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı