Oyunlara para vermek aptallıktır algısı

En pahalı oyunum tam olarak "ÜCRETSİZ".
Zaten alsam kaldırcak PC'de yok.
Bunun 2 temel nedeni para ve ebeveynler.
Ha bana bir oyuna para verir misin deseler hayır vermem ama sadece almak için verebilirim. Örneğin 70 TL'ye PUBG almak gibi. Ama oyun içinde para harcamam.
Zenginsen ayrı mesele al alabildiğin kadar.

Bütün izlediğim korsan dizileri bir gün para artırırsam temel ihtiyaçtan, Amazon'dan satın alacağım. Gerçekten yaptıkları işin hakkını veriyorlar, aslında daha çok üretken olmaları için hakkını ödemek lazım adamların diye düşünüyorum. Çok pahalı da değil, bir sezon 120-150 TL'ye falan geliyor.

Şimdi nereden başlayayım bilmiyorum ama "sanal şeylere para verilmez" bu yanlış bir algı. Her zaman orjinal oyun crack oyundan daha iyidir. Ben bir anımı anlatmak istiyorum birkaç yıl önce crack olarak gta 4 indirmiştim. Daha sonra gittim Steam'den oyunu orjinal bir şekilde aldım. Crack oyunda kasarken, orjinal oyunda kasmadığını gördüm. Ayrıca multiplayer de oynayabiliyorum orjinalde. Crack oyun indirirken torrent kullanıyoruz ve torrent ile birlikte bilmediğimiz sitelerden crack oyun indirmeye çalışırken bilgisayarımıza virüs girme ihtimali var... Daha birçok nedeni var kısacası orjinal candır <3

Açıkçası korsan oyun kullananlara ağır yaptırım cezası vererek zaman içerisinde tamamen bitme noktasına getirip her oyunu parasıyla alsak bile oyun yapımcılarının oyunlarına sırf bundan dolayı Türkçe seçeneği ekleyeceğini düşünmüyorum. Sonuçta korsan oyunları tek bizler oynamıyoruz. Fransız, İspanyol, Rus, Çek, Macar hepsi oynuyor. Mevzu oyunlara dilimizin eklenmesiyse buna sebep bence tarihsel boyutta ideolojiktir.

Korsana karşıyım.

Son düzenleme:
Hak yemeye o kadar karşı olan, müslüman triplerine giren insanlar, sanal ürünlere gelince din değiştiriyorlar galiba.
Korsana hayır!
Müslümanlık İslâm dinini kabul etmektir, ama mü'min veya münâfık olmak başkadır, mü'min olmak doğru olmaktır, mü'min hak yemez, münâfık ise öyle değildir, hakta yer, bunun gibi çirkin işlere'de karışır, ama işin tuhafı namaz'da kılar, hacca'da gider, burada önemli olan bunları ayırmaktır, mü'min'lere haksızlık etmeyelim lütfen, islâm'da Kul Hakkı vardır, mü'min Kul Hakkı'na yemez, vesselam.

1985 lerde oyunu sokaklarda top saklambaç misket oynayarak mahalle maçı yaparak gazozuna oydardık para vermezdik sosyal ortamız olurdu arkadaşlar olurdu şimdi herşey sanal gerçekten koptuk sonra oyuna para verin vermeyin gibi konular bilgisayarı internet için kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…