Oyunlara yan görev için tekrar başlanır mı?

deserteagle7

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Piyasadaki aşağı yukarı hemen hemen her oyunu oynadım diyebiliriz. Sorum ise şu: Ben RDR 2 Witcher 3 gibi oyunlarda yan görev yapmadım neredeyse. Hiç ana hikayeler o kadar sürükleyiciydi ki direkt oradan yardırdım. Neyse sizce bu oyunlardaki yan görevler açık dünya keşfedilmeli mi tekrardan? Ve bu tarz açık dünyasına dal ana hikaye dışında diyebileceğiniz oyunlar nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Piyasadaki aşağı yukarı hemen hemen her oyunu oynadım diyebiliriz. Sorum ise şu: Ben RDR 2 Witcher 3 gibi oyunlarda yan görev yapmadım neredeyse. Hiç ana hikayeler o kadar sürükleyiciydi ki direkt oradan yardırdım. Neyse sizce bu oyunlardaki yan görevler açık dünya keşfedilmeli mi tekrardan? Ve bu tarz açık dünyasına dal ana hikaye dışında diyebileceğiniz oyunlar nelerdir?
Keşfedilmeli bence hocam , oyunu tam tanımış olursunuz.

RDR2 yan görevlerinde bir hikaye akışı var oyun içinde ekstra eylemler sunuyor sana oldukça eğlenceli.

RDR 2'deki gizli görev ve mekanları keşfetmeden oyunu direk bitirdiyseniz :D oyunun %70 boş geçmişsiniz demektir zaten :)

Peki sizce sadece RDR2 için mi değer bu olay? Başka önereceğiniz oyun var mıdır böyle keşfini kaçırmış olabileceğim.

The Witcher 3 Cyberpunk GTA 5 Elden Ring bu oyunların tüm yan görevleri filan yapmak çok eğlenceliydi bizzat da yaptım bir tek RDR 2 %100 leyemedim en son %88 lerdeydim makineye format atmam gerekmişti :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı