K k@stor Hectopat Katılım 17 Şubat 2020 Mesajlar 408 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2021 #21 Oyun esnasında Afterburner ile işlemci sıcaklığı ve hızına bakabilir misin? Throttle olma olasılığı yüksek.
Oyun esnasında Afterburner ile işlemci sıcaklığı ve hızına bakabilir misin? Throttle olma olasılığı yüksek.
Rasim Kayrak Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ocak 2020 Mesajlar 2.041 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer 5391AA Netherlands Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ben mezun oldum la 17 Şubat 2021 #22 k@stor dedi: Oyun esnasında Afterburner ile işlemci sıcaklığı ve hızına bakabilir misin? Throttle olma olasılığı yüksek. Genişletmek için tıkla... Thorttle nedir? Afterburner'ı nasıl indireceğimi ve kullanacağımı bilmiyorum. k@stor dedi: Oyun esnasında Afterburner ile işlemci sıcaklığı ve hızına bakabilir misin? Throttle olma olasılığı yüksek. Genişletmek için tıkla... Darboğaz diyorsunuz sanırım. Monster Abra A5 v16.6.3 kullanıcısıyım imzamda yazıyor darboğaz olmasına imkan yok.
k@stor dedi: Oyun esnasında Afterburner ile işlemci sıcaklığı ve hızına bakabilir misin? Throttle olma olasılığı yüksek. Genişletmek için tıkla... Thorttle nedir? Afterburner'ı nasıl indireceğimi ve kullanacağımı bilmiyorum. k@stor dedi: Oyun esnasında Afterburner ile işlemci sıcaklığı ve hızına bakabilir misin? Throttle olma olasılığı yüksek. Genişletmek için tıkla... Darboğaz diyorsunuz sanırım. Monster Abra A5 v16.6.3 kullanıcısıyım imzamda yazıyor darboğaz olmasına imkan yok.
Femto Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2016 Mesajlar 2.191 Makaleler 12 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2021 #23 Darboğaz değil bu, net bir şekilde işlemci ısınıyor ve sistem işlemcinin hızını düşürüyor. MSI Afterburner Nedir, Nasıl Kullanılır? - Technopat
Darboğaz değil bu, net bir şekilde işlemci ısınıyor ve sistem işlemcinin hızını düşürüyor. MSI Afterburner Nedir, Nasıl Kullanılır? - Technopat
Rasim Kayrak Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ocak 2020 Mesajlar 2.041 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer 5391AA Netherlands Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ben mezun oldum la 17 Şubat 2021 #24 k@stor dedi: Oyun esnasında Afterburner ile işlemci sıcaklığı ve hızına bakabilir misin? Throttle olma olasılığı yüksek. Genişletmek için tıkla... Bu arada en aşağıda yazan ms şeysi ne tam olarak onu da söyler misiniz?(şuan her şey normal duruyor ama görev yöneticisinde geçen günlerde başlıktaki değerleri gördüm) Dosya Ekleri 2021-02-17.png 3,5 MB · Görüntüleme: 74
k@stor dedi: Oyun esnasında Afterburner ile işlemci sıcaklığı ve hızına bakabilir misin? Throttle olma olasılığı yüksek. Genişletmek için tıkla... Bu arada en aşağıda yazan ms şeysi ne tam olarak onu da söyler misiniz?(şuan her şey normal duruyor ama görev yöneticisinde geçen günlerde başlıktaki değerleri gördüm)
Jo5eph Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #25 Benimkinden biraz az FPS alıyorsun. Oyun ayarların nedir?
Rasim Kayrak Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ocak 2020 Mesajlar 2.041 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer 5391AA Netherlands Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ben mezun oldum la 18 Şubat 2021 #26 Jo5eph dedi: Benimkinden biraz az FPS alıyorsun. Oyun ayarların nedir? Genişletmek için tıkla... Full ayarlar.
Jo5eph dedi: Benimkinden biraz az FPS alıyorsun. Oyun ayarların nedir? Genişletmek için tıkla... Full ayarlar.
Jo5eph Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2021 #27 o zaman ii fps hem bide gördüğüm kadarıyla ölüm savaşındasın
Rasim Kayrak Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ocak 2020 Mesajlar 2.041 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer 5391AA Netherlands Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ben mezun oldum la 19 Şubat 2021 #28 Jo5eph dedi: O zaman II FPS hem bir de gördüğüm kadarıyla ölüm savaşındasın. Genişletmek için tıkla... Evet. RAM alınca daha da yükselecek inşallah.
Jo5eph dedi: O zaman II FPS hem bir de gördüğüm kadarıyla ölüm savaşındasın. Genişletmek için tıkla... Evet. RAM alınca daha da yükselecek inşallah.
Vieers Hectopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2022 #29 Rasim Kayrak dedi: Evet. RAM alınca daha da yükselecek inşallah. Genişletmek için tıkla... Hocam sorunu cozdunuz mu bende dual channel ram var ama aynı sorunu yasiyorum su an.
Rasim Kayrak dedi: Evet. RAM alınca daha da yükselecek inşallah. Genişletmek için tıkla... Hocam sorunu cozdunuz mu bende dual channel ram var ama aynı sorunu yasiyorum su an.