Oyunlarda 3D modellemeci olmak için üniversite de hangi bölümü seçmeliyim?

DandelioN1264

Hectopat
Daha fazla  
Ben 10. sınıfa gidiyorum. Küçük bir ekibimiz var ve oyun yapıyoruz üniversite bitince de bir şirket açıp oyun yapacağız. Ben bu ekipte şu anlık pixel art yapıyorum ve yakın zamanda 3D modelleme yapacağım. Ben üniversitede oyunlar için 3D modelleme vs. yapmak için hangi bölüme gitmeliyim?

Bence üniversite için öyle bir bölümü düşünmeyin ekip arkadaşlarınıza yardımcı da olabileceğiniz yazılım veya bilgisayar mühendisliği bölümünü düşünün. Kurs veya boş bir döneminde TYT ile girilen tasarım vs. gibi bir bölümü uzaktan okumayı düşünebilirsiniz.

Ben de animatör olmak için YKS'ye hazırlanıyorum hocam.

Ben 10. sınıfa gidiyorum. Küçük bir ekibimiz var ve oyun yapıyoruz üniversite bitince de bir şirket açıp oyun yapacağız. Ben bu ekipte şu anlık pixel art yapıyorum ve yakın zamanda 3D modelleme yapacağım. Ben üniversitede oyunlar için 3D modelleme vs. yapmak için hangi bölüme gitmeliyim?

Tamamıyla 3D üzerine yoğunlaşırsanız bu tarz bir teknolojinin yaygınlaşıp gelişmesinin ardından ekibinize kayda değer bir yardım sağlayamayabilirsiniz.

En kapsamlı eğitimi büyük ihtimal Bahçeşehir Üniversitesi Dijital Oyun Tasarımı bölümünden alırsınız. Yüksek ihtimalle bu sene sıralaması 12.000'de falan kapanır. Bence de yazılım okuyup kendinizi istediğiniz alanda geliştirmek daha mantıklı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı