Salvonyus Hectopat Katılım 3 Haziran 2018 Mesajlar 44 16 Temmuz 2018 #1 Oynadığım oyunlarda ( Steam üzerinden ) ekran kartımı görmüyor oyun içinde ayarlar seçeneğine bastığımda Intel ekran kartı ile karşılaşıyorum...
Oynadığım oyunlarda ( Steam üzerinden ) ekran kartımı görmüyor oyun içinde ayarlar seçeneğine bastığımda Intel ekran kartı ile karşılaşıyorum...
KS KS Salvonyus Hectopat Katılım 3 Haziran 2018 Mesajlar 44 22 Temmuz 2018 #11 Biosu açarken UEFİ çıkmıyor nasıl açacağımı da bilmiyorum... Jira dedi: Aygıt Yöneticisi --> Görüntü Bağdaştırıcıları --> Intel'i devre dışı bırakın. Genişletmek için tıkla... denedim fakat yine ekran kartımı almıyor... Unlucky Batur dedi: Laptoplar'da olmaz o. Kendisi geçer. Geçmezse AMD Catalsty ayarlarından yüksek performansa al. Genişletmek için tıkla... AMD catalyst indiremiyorum ekran kartım rx 550 egemennulldreinull dedi: Aygıt yöneticisinden AMD ekran kartını aktif ettiniz mi? Genişletmek için tıkla... Aktif ama hala oyunlarda kullanamıyorum. Artı 0 Eksi
Biosu açarken UEFİ çıkmıyor nasıl açacağımı da bilmiyorum... Jira dedi: Aygıt Yöneticisi --> Görüntü Bağdaştırıcıları --> Intel'i devre dışı bırakın. Genişletmek için tıkla... denedim fakat yine ekran kartımı almıyor... Unlucky Batur dedi: Laptoplar'da olmaz o. Kendisi geçer. Geçmezse AMD Catalsty ayarlarından yüksek performansa al. Genişletmek için tıkla... AMD catalyst indiremiyorum ekran kartım rx 550 egemennulldreinull dedi: Aygıt yöneticisinden AMD ekran kartını aktif ettiniz mi? Genişletmek için tıkla... Aktif ama hala oyunlarda kullanamıyorum.