Oyunlarda ani FPS düşüşü

mehmettry

Hectopat
Katılım
3 Haziran 2020
Mesajlar
22
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
2 Yıllık Windows 10 PC'mde herhangi bir oyunda yaklaşık ilk 3 dakika boyunca hiçbir drop, hiçbir FPS düşüşü yokken sonradan ani bir FPS düşüşü geliyor ve 2 saniyede bi' drop giriyor. Sorunun neden kaynaklandığını bilmiyorum. PC'nin içindeki tüm tozları tüm pislikleri temizledim, termal macununu doğru bir şekilde değiştirdim ama ona rağmen hala bu sorun devam ediyor. Termal macununu değiştirip, PC'nin içini temizledikten sonra ilk 1 hafta hiçbir sorun yaşamadım ama sonra yine bu sorun devam etti. Bu zorlu günlerde evde boş boş oturmaktansa offline, sistemimin yettiği hikayeli oyunları oynamayı cok seviyorum fakat bu sorun yüzünden hiçbir oyun oynanmaz oldu.(Yardım ederseniz çok sevinirim).

Ekran Görüntüsü (417).png


Ekran Görüntüsü (417).png


Ekran Görüntüsü (418).png


screenshot_20200603_203828.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ne tarz oyunlarda oluyor bu droplar? 4 GB RAM yetersiz gelmiş olabileceğini düşünüyorum.
Sanırım tam anlatamadım :D 5-6 Ay önce bu oyunları hiç kasmadan oynayabiliyodum ama şimdi öyle değil. Online olanlar : CS:GO, PUBG Lite benzeri oyunlar offline oyunlarda ; Mafia 2, Assassin's Creed 2, Asssassin's Creed Revelations, Assassin's Creed Brotherhood, Getting Over, Call Of Duty Modern Warfare, Black Ops tarzı o dönemlerdeki oyunlar.

Ne tarz oyunlarda oluyor bu droplar? 4 GB RAM yetersiz gelmiş olabileceğini düşünüyorum.
Çünkü bu oyunları zamanında düşük grafiklerde hiç kasmadan bu bilgisayarda oynayabiliyodum bu sokağa cıkma yasakları falan gelince eski oynadığım oyunlara tekrar başladım ve eskisi gibi fps almıyorum
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı