CS, Valorant gibi oyunlarda her pingim sürekli yükseliyor. Normalde 10-15 ping alıyorsam 10 saniyeliğine falan 500-600'lere çıkıyor. Bunun sebebi nedir?
Evet.Kablo ile mi bağlısın?
Benim oyum altyapıya. Denizli'deyim ilk başta Superonline kullanıyordum ve aynı senin gibi bi dizi sorunla uğraştım. Sonunda reklamlardan TurkNet oyuncu interneti vs. diye Turknete geçtim fakat indirme hızının yükselmesi dışında pingin oynamasında hiçbirşey değişmedi.CS, Valorant gibi oyunlarda her pingim sürekli yükseliyor. Normalde 10-15 ping alıyorsam 10 saniyeliğine falan 500-600'lere çıkıyor. Bunun sebebi nedir?
Bende Rekabetçi oyunlarını bıraktım RDR 2 falan takılıyorumBenim oyum altyapıya. Denizli'deyim ilk başta Superonline kullanıyordum ve aynı senin gibi bi dizi sorunla uğraştım. Sonunda reklamlardan TurkNet oyuncu interneti vs. diye Turknete geçtim fakat indirme hızının yükselmesi dışında pingin oynamasında hiçbirşey değişmedi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.