Oyunlarda anlık ping yükselmesi

Modem veya kullandığınız cihazın 802.11n standartını sağlıyamıyor olmasından.
İşte bu yüzden kaliteli veya marka ürünleri kullanın diye tavsiyeler veriliyor.
İçeriğinde hangi işlemci ya da hangi Wi-Fi işlemcisine sahip olduğü bilinmeyen cihazlar var.

Önerdiğiniz bir modem var mı? Keenetic markasının modemleri çok pahalı geldi, bütçemi aşıyor.

Önerdiğiniz bir modem var mı? Keenetic markasının modemleri çok pahalı geldi, bütçemi aşıyor.

Bu sorun için 802.11AC ve üzeri bir standartı destekleyen bir modem ve alıcıya sahip ürün kullanmanız durumunda sorununu muhtemelen düzelecektir.
Not: Sorun sadece modem de değil mevcut Wi-Fi alıcınızda da olabilir.

Zyxel arayüzünde böyle bir ayar bulamadım. İnternet üzerinden araştırdım fakat yine nasıl yapacağımı bulamadım. Bir bilginiz var mı?

Merhaba hocam, ben fiber internet kullanıyorum hızım yüksek. 5 ghz kullanıyorum ve modem arayüzümde yine ekteki bir ayar kullanıyorum ama anlık ping sürekli artıyor. FİFA 22, pubg farketmiyor oyun oynanmıyor. Sorun nerede sizce ?

Dosya Ekleri

• internet hızı.png
    203,1 KB · Görüntüleme: 465
  • Modem Arayüzü.png
    65,4 KB · Görüntüleme: 460

Bant genişliğindeki MHz değerini değiştirerek deneyiniz.

Kullanıldığınız Wi-Fi aygıtı MediaTek mi?

Bant genişliğindeki MHz değerini değiştirerek deneyiniz.

Kullanıldığınız Wi-Fi aygıtı MediaTek mi?
Evet Mediatek wifi 6 MT7921 .MHz değerini 80 yaptım yine anlık ping artışı devam etti. hatta 2.4 ghz ağına da bağlanarak denedim ama olmadı modemde mi sorun var acaba

Evet MediaTek Wi-Fi 6 MT7921. MHz değerini 80 yaptım yine anlık ping artışı devam etti. Hatta 2.4 GHz ağına da bağlanarak denedim ama olmadı modemde mi sorun var acaba

MediaTek cihazlarda normal diyeceğim.
En kalitesiz Wi-Fi kartıdır kendisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…