Arkadaşlar belli bir zaman önce Stranded Deep oynuyordum. Steam üzerinden oyuna girmeden DirectX seçenekleri falan veriyordu neyse ben sildim oyunu ve silerken bir şeyler yaptım galiba sonraki günlerde oyunlar yükledim. Epic Games'ten Rocket League, Steam'den ETS 2 falan fakat hiçbirine girmiyor, kendi kendine kapatıyor oyunu. Sadece LoL, CS:GO gibi oyunlara girebiliyorum. Gezginler'den DirectX yüklemiştim ama neye göre hatırlamıyorum. Sanırım rastgele basıp indirmiştim, ne yapmam gerekiyor? Teşekkürler.
Process Monitor dosyasını sıkıştırdım nasıl atacağım?
Kankam oyununu 1.35 ya da 1.36 ya düşür Steam ETS 2, sağtık, özellikler, betalar, oradan katılmak istediğiniz betayı seçin 1.36 veya 1.35 yap düzelir umarım yardımcı olmuşumdur iyi günler.
ETS 2'ye girerken karşına launch with open gl (64 Bit)çıkar onu seçip dene eğer olmadıysa kesin çözüm olarak yine aynı seçeneklerden.
Play Euro Truck Simulator 2 (32-Bit) bu kesin olarak sorununu çözer
Epic Games'te
bu videodan sanal bellek oluşturup Rocket League'e ve ETS 2'ye girmeyi dener misiniz sorununuz umarım çözülür iyi günler.
ETS 2'ye girerken karşına launch with open gl (64 Bit)çıkar onu seçip dene eğer olmadıysa kesin çözüm olarak yine aynı seçeneklerden.
Play Euro Truck Simulator 2 (32-Bit) bu kesin olarak sorununu çözer.
Epic Games'te
bu videodan sanal bellek oluşturup Rocket League'e ve ETS 2'ye girmeyi dener misiniz sorununuz umarım çözülür iyi günler.
Play Euro Truck Simulator 2 (32-Bit) bu kesin olarak sorununu çözer.
Epic Games'te
Sanal bellek ayarını yaptın mı eğer yaptıysan ve hala düzelmediyse ETS 2 oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulat.
Rocket League içinde Epic Games kurulum dosyasını açıp onar seçeneğini işaretle.
Ama sanal bellek videosunu kesi olarak izleyip uygula ve dosyaların bütünlüğünü doğrulat bu da çok önemli.
Sanal bellek ayarını yaptın mı eğer yaptıysan ve hala düzelmediyse ETS 2 oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulat.
Rocket League içinde Epic Games kurulum dosyasını açıp onar seçeneğini işaretle.
Ama sanal bellek videosunu kesi olarak izleyip uygula ve dosyaların bütünlüğünü doğrulat bu da çok önemli.
Sanal bellek olayını yapmadım ama rocket legueyi sildim zaten ETS 2 benim için önemli ETS 2'nin yerel dosyalarını doğruladim zaten ama sanal bellek yapmadım ETS için yapayım mı?
Dosyaları doğruladıktan sonra denedinizmi bir de oyundan atıyor dediğiniz bilgisayarınızmı kapanıyor yoksa masaüstünemi atıyor bir de sanal belleği deneyin
Dosyaları doğruladıktan sonra denedinizmi bir de oyundan atıyor dediğiniz bilgisayarınızmı kapanıyor yoksa masaüstünemi atıyor bir de sanal belleği deneyin.
Oyunu kalıyor masaüstüne atıyor DirectX sürümü 12 imiş benim ama ekran kartım çok eski model olan NVIDIA GT220M DirectX 9'u yükleyeyim mi?
Şöyle bir şey buldum DirectX 10'u yükleyeyim mi?
Kankam oyununu 1.35 ya da 1.36 ya düşür Steam ETS 2, sağtık, özellikler, betalar, oradan katılmak istediğiniz betayı seçin 1.36 veya 1.35 yap düzelir umarım yardımcı olmuşumdur iyi günler.