Son 2 haftadır oyunlar çökmeye ve crash vermeye başladı. Neden olduğunu vs. de göremiyorum. Nasıl öğrenebilirim? Format atacağım son çare cidden.
Yaptım dostum. İşe yaramıyor. Kod vs. de göremiyorum oyunlar kapanıyor kendiliğinden.DDU ile driveri kalıntıları silip driveri tekrar kurup deneyin.
Yaptım dostum. İşe yaramıyor. Kod vs. de göremiyorum oyunlar kapanıyor kendiliğinden.
XMP ile alakası olabilir mi? @the Prodigy
Doğrudan format attım üşenip. Yine de yapacağım teşekkürler.Test yapabilirsin.
Rehber: TestMem5 Kurulumu
Konularda sürekli anlatmak istemediğimden direkt böyle bir konu açıp ihtiyaç duyduğumda linkini atmaya karar verdim. Memtest86 önermek yerine bu konuyu atabilirsiniz. :) Öncelikle buradan dosyayı indirip RAR arşivinden çıkartıyoruz...www.technopat.net
Doğrudan format attım üşenip. Yine de yapacağım teşekkürler.
@the Prodigy Dusundugum gibi geldi. RAM'ler stabil degil. Goodram IRDM 2x8Gb 3600 MHz kullaniyorum. XMP acik sadece.
Memtest de mi yapsam? Yeni RAM aldik bozuk cikmasi uzer cidden.
Hocam kusura bakmayin. Bir de XMP olmadan teste soktum. Bitince atayim. Olmadi yarin buralarda olursaniz konu acayim.Bozuk değildir. Ekran görüntüsü atar mısınız?
![]()
ZenTimings
ZenTimings is a simple and lightweight app for monitoring memory timings on Ryzen platform.zentimings.protonrom.com
Hocam kusura bakmayin. Bir de XMP olmadan teste soktum. Bitince atayim. Olmadi yarin buralarda olursaniz konu acayim.
Hocam, Zentimings'i XMP acik mi yapayim?XMP olmadan sokmanızın pek anlamı yok. Hataların sebebi her zaman RAM değildir. Testi kapatabilirsiniz.
Hocam, Zentimings'i XMP acik mi yapayim?

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.