Oynarsınız. DX12; DX11, 10, 9 gibi eski teknolojileri de destekliyor. Ancak sistemin sadece yazılımsal olarak değil, donanımsal olarak da DX12 desteklediğine emin olun. DxDiag'dan ekran kartınıza bakıp öğrenebilirsiniz bunu.
Bazı oyunların çalışması için gerekli olan DirectX 9 dosyalarının sisteme otomatik olarak indirilmesini sağlayan ufak araç. Bu araç eksik DirectX dosyalarını tespit eder ve bunları internetten indirip kurar. Bu bağlamda Internet bağlantısı...
Bazı oyunların çalışması için gerekli olan DirectX 9 dosyalarının sisteme otomatik olarak indirilmesini sağlayan ufak araç. Bu araç eksik DirectX dosyalarını tespit eder ve bunları internetten indirip kurar. Bu bağlamda Internet bağlantısı...
Runtime buradakinden farklı bir şey, tam olarak nasıl bir hata bilmiyorum ama bunu kurmayı deneyin. Çözülmezse yeni konu açın, dediğim gibi farklılar çünkü.
Son bir şey sorabilir miyim? Dediğiniz programı indirdim fakat PC'yi kapatıp açtığımda görüntü ayarı değişti. Ayarlardan baktım, önerilen 1024x768 diyor. Normalde 1600 civarında olması gerekiyordu.
Bununla ilgili olmamalı. Çünkü dediğim gibi, bazı oyun ve uygulamaların gerektirdiği fakat yükleyemediği dosyaları yüklemeye yarayan bir araç bu. Çözünürlüğe doğrudan etki etmemeli.