Oyunlarda Discord Arayüzü Açılmıyor

mstrikeout

Decipat
Makaleler
1
Yer
United Kingdom
Arkadaşlar merhaba. Discord üzerinde oyundayken arayüzü etkinleştiremiyorum. Sebebi tuş atamalarını yapmıyor olması. Tuş atamama rağmen inatla kaydetmiyor. Bu yüzden boş kalıyor ve açamıyorum. Bunun bir çözümü varsa lütfen söyleyiniz.

Discord'da ayarlardan arayüze gelip "oyun için arayüzü etkinleştir" kısmını tik yapmanız. Eğer o olmadıysa "oyun etkinliği" kısma gelip oynadığınız oyunu bulup arayüzü etkinleştir yapın.

Atadığınız tuşların Windows'ta veya herhangi bir programda daha kombinasyonunun olmadığından emin olun.
Arkadaşlar merhaba. Discord üzerinde oyundayken arayüzü etkinleştiremiyorum. Sebebi tuş atamalarını yapmıyor olması. Tuş atamama rağmen inatla kaydetmiyor. Bu yüzden boş kalıyor ve açamıyorum. Bunun bir çözümü varsa lütfen söyleyiniz.

1607005025131.png

1607005043167.png

1607005068273.png

Bende kısayol varsayılan olarak ( Shift + " ).

Atadığınız tuşların Windows'ta veya herhangi bir programda daha kombinasyonunun olmadığından emin olun.
Hepsi zaten yapılı bende. Oyun içi arayüzü etkin ve oynadığım oyunları da görüyor.
Bakın tuş atamasını kaydetmiyor diyorum. Hiç kullanmadığım bir tuş bile olsa kaydetmiyor.
Hepsi açık zaten.

Bende de bir aralar konuşmaya katıldığımda programın tümüyle kapanması hatası vardı. Tarayıcı üzerinden konuşmaya katılabiliyordum. Her ne kadar programı kaldırıp yeniden yüklediysem de fayda etmemişti. Formatla düzeltebilmiştim.
Dediğim gibi hepsi açık. Tuş atamasını yaptıktan sonra başka bir ayara girsem dahi boş gözüküyor. Yani atamaları kaydetmiyor.
Her yolu denemiş gibi görünüyorsunuz. Bir de programı kaldırıp tekrardan kurmayı deneyin. Tabi başka bir çözümü yoksa.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı