Oyunlarda Donma Sorunu

YusufCertel

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, bilgisayarım oyuna girdikten 2 veya 3 dakika sonra donuyor. Sistemim oynadığım oyuna göre gayet yeterli. Bir haftada 3 format denedim hepsinde de aynı sorun oldu. Ekran kartı driverlar güncel yine de donuyor. Ben bu problemi nasıl çözebilirim? 3 senedir oluyor artık bunaldım lütfen yardım edin. Bilgisayar donduğu zaman kapatma ve yeniden başlatma dışında hiç bir komut çalışmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok garip gerçekten.Harddiski eledik,ısıyı eledik,Lol gibi bir oyunda RAM sorun yapmıyor,güç kaynağıda gayet yeterli sisteme göre.Başka bir sorun arıyorum ama donmayla ilgili gelmiyor aklıma.
Evet bir gün kasayı bir bilgisayarcıya götürdüm bir şeyler yapmıştı testte ettik donmadı demişti. Eve getirince oyuna girmiştim tekrar donmuştu. Sonra kasayı arkadaşıma verdim o da yüksek performans oyun oynamış ama hiç donmamış. Anlayamıyorum gerçekten.

Çok garip gerçekten.Harddiski eledik,ısıyı eledik,Lol gibi bir oyunda RAM sorun yapmıyor,güç kaynağıda gayet yeterli sisteme göre.Başka bir sorun arıyorum ama donmayla ilgili gelmiyor aklıma.
Birde bilgisayar donduğu zaman mouse üstündeki dpı ışığıyla oynıyabiliyorum hoparlörün sesinide açabiliyorum ama klavyeye hiç bir şey yapamıyorum.

Evet bir gün kasayı bir bilgisayarcıya götürdüm bir şeyler yapmıştı testte ettik donmadı demişti. Eve getirince oyuna girmiştim tekrar donmuştu. Sonra kasayı arkadaşıma verdim o da yüksek performans oyun oynamış ama hiç donmamış. Anlayamıyorum gerçekten.
Şuan bu dediklerinizden sonra elektrikle ilgili olabileceği fikri kafamda oluştu.Bu konuda bir sorununuz var mı ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı