Başlık uzun olduysa kusura bakmayın.
Arkadaşlar benim son haftada oyunlarda neredeyse 15 dakikada bir 1-2 dk arası PC donması vardı. Kısacası hiçbir şey yapamıyordum düzeldikten sonra devam ediyordum.
Sonra bununla ilgili kocaman bir konu açtım ve bir arkadaş OCTT ile Power testi yapmamı söyledi. Testi başlatır başlatmaz PC restart atıyordu. Daha sonra 3D testi (ekran kartı testi) yapmaya karar verdim fakat bu sefer de PC resetlendi. Ben de şüphelenip başka bir program ile test yapmaya karar verdim, ve AIDA64 ile işlemcimi, RAM'lerimi ve ekran kartımı teste aldım. Üçü de acayip fazla bir yükteydi, bilgisayarımı kullanamayacak kadar kasıyordu fakat oyunlarda olduğu gibi bir donma gözlemlemedim.
Güç kaynağımda arıza olduğunu daha öncesinde HDD'lerimle olan bir konudan dolayı biliyordum, hatta bunun için HDD mi bile yeniledim.
Ekran kartımı ve HDD'mi yeni aldım dolayısıyla sorun olacağını sanmıyorum. Yarın bilgisayarımı tamire gönderiyorum kısa sürede ne öğrenirsem kar
.
Test sonuçlarını bıraktım fakat voltages kısmında 12 yazan yerdeki sonuçlar ben ne kadar bu işlerden anlamasam da az gibi geldi. Yardımcı olur musunuz?