Oyunlarda Düşük Fps Sorunu

LeanBack

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar uzun zamandır doğru düzgün oyun oynayamıyorum. Oyunlarda çok düşük fps alıyorum. Bir ara format attım düzeldi sonra tekrar aynı sorun oluştu. Sorunun neden kaynaklandığını çözemedim driver güncel kaldırdım tekrar kurdum düzelmedi. Virüs taraması yaptım bişey çıkmadı. Birde Windows 8.1'e güncellendiğinden beri arada disk %100 oluyor ve bir kaç saniyede olsa pc kasıyor. Forumdaki disk %100 sorununun çözümünü uyguladım bende işe yaramadı. Format atmadan bu sorunlardan nasıl kurtulabilirim. Çok can sıkıcı oluyor bu durum. Şimdiden teşekkürler herkese biraz uzun oldu kusura bakmayın.
Sistem özellikleri : Intel® Core™ i5 İşlemci 3230M / AMD Radeon™ HD 8750M / 8 GB DDR3 Sistem Belleği

Not: Daha önce açtığım konu (format atarak düzelmişti fakat şimdi sorun aynen devam ediyor.) Cs Go Fps Düşüklüğü | Technopat Sosyal

Genel fps durumu bu şekilde

Eğer çok yoğun değilseniz ilgilenirmisiniz. @Recep Baltaş

Harddisk kullanımı bende'de sürekli %100 oluyordu ne yaptıysam çözemedim 1 ay böyle idare ettim en sonunda canıma tak etti yeni bi harddisk alıp windows 7 kurdum gayet sorunsuz çalışıyor sistem.

Hocam muhtemelen windows 7 kurunca bütün sorunlar hallolacak fakat yedek dosyalar tekrar format derken çok uğraşacağım. Bence bu tür sorunlarda en son çözüm format olmalı. Benden daha bilgili ve tecrübeli arkadaşlar vardır mutlaka çözüm önerisi getirebilecek.

Dostum HDD lerle windows 8 in sorunu var. Mesela bende sistem boşa düşünce arka planda disk %100 bazen bunun sebebi araştırdım windows sistem arkada işler yapıyor oda hdd zorluyor.. Ne yaptıysam işlemedi. Çözüm SSD takmakmış net çözüm. Ama sistem işini bitirdiğinde normala dönüyor o sürede kısa bir kasılma oluyor ona yapabilecek bişiy yok.

Senin daha önce açtığın csgo konuna bakmıştım bendede öyle oluyodu ayarlardan tam ekran pencereli yapmıştım düzeldi biraz sacma gelebilir ama bende öyle oldu bende şaşırdım 20 fps den 80 fpsye yükseldi :D Bu oyundada öyle ayar varsa yap.

@Silinen üye benim durum genel tüm oyunlarda böyle. Normalde alacağım fps 130-140 iken 20-30 almam. Ki format attıktan sonra bu fpslere yükseldi. Ama tekrar düştü anlayamadığım şekilde. En son artık windows 8.1'de olduğunu düşüncem sorunun.

Fikri olan yok mu arkadaşlar?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı