Arkadaşlar uzun zamandır doğru düzgün oyun oynayamıyorum. Oyunlarda çok düşük fps alıyorum. Bir ara format attım düzeldi sonra tekrar aynı sorun oluştu. Sorunun neden kaynaklandığını çözemedim driver güncel kaldırdım tekrar kurdum düzelmedi. Virüs taraması yaptım bişey çıkmadı. Birde Windows 8.1'e güncellendiğinden beri arada disk %100 oluyor ve bir kaç saniyede olsa pc kasıyor. Forumdaki disk %100 sorununun çözümünü uyguladım bende işe yaramadı. Format atmadan bu sorunlardan nasıl kurtulabilirim. Çok can sıkıcı oluyor bu durum. Şimdiden teşekkürler herkese biraz uzun oldu kusura bakmayın.
Sistem özellikleri : Intel® Core™ i5 İşlemci 3230M / AMD Radeon™ HD 8750M / 8 GB DDR3 Sistem Belleği
Not: Daha önce açtığım konu (format atarak düzelmişti fakat şimdi sorun aynen devam ediyor.) Cs Go Fps Düşüklüğü | Technopat Sosyal
Genel fps durumu bu şekilde
Eğer çok yoğun değilseniz ilgilenirmisiniz. @Recep Baltaş
Sistem özellikleri : Intel® Core™ i5 İşlemci 3230M / AMD Radeon™ HD 8750M / 8 GB DDR3 Sistem Belleği
Not: Daha önce açtığım konu (format atarak düzelmişti fakat şimdi sorun aynen devam ediyor.) Cs Go Fps Düşüklüğü | Technopat Sosyal
Genel fps durumu bu şekilde
Eğer çok yoğun değilseniz ilgilenirmisiniz. @Recep Baltaş