ReXa42 Hectopat Katılım 11 Ağustos 2021 Mesajlar 345 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2024 #11 AXXURT dedi: Hocam ben helldivers2 de grafik ayarları ile oynarken ekran kartı yerine işlemciyi seçtim oyun şimdi açılmıyor siyah ekran ses var ama görüntü yok ne yapacağım bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Seçtiğin ekrana gelebilirsen defaulta al
AXXURT dedi: Hocam ben helldivers2 de grafik ayarları ile oynarken ekran kartı yerine işlemciyi seçtim oyun şimdi açılmıyor siyah ekran ses var ama görüntü yok ne yapacağım bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Seçtiğin ekrana gelebilirsen defaulta al
AXXURT Centipat Katılım 30 Nisan 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2024 #12 ReXa42 dedi: Seçtiğin ekrana gelebilirsen defaulta al Genişletmek için tıkla... Hallettim hocam sağolun yinede
ReXa42 dedi: Seçtiğin ekrana gelebilirsen defaulta al Genişletmek için tıkla... Hallettim hocam sağolun yinede
ReXa42 Hectopat Katılım 11 Ağustos 2021 Mesajlar 345 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2024 #13 AXXURT dedi: Hallettim hocam sağolun yinede Genişletmek için tıkla... rica ederim