Oyunlarda ekran kaydı alma programı

OBS abartılmış bir balon, çöptür. (Normal 100 FPS videoda 20 FPS)

GeForce Experience diyorum ve susuyorum. (Normal 100 FPS videoda 90 FPS.)

Not : Kahkaha emojisi atanlar hayatında 1 saniye oyun sırasında ekran kaydı almamış kişilerdir, veya bugüne kadar GeForce Experience'ı keşfetmemiş kişilerdir.
Kaydı alan Geforce Experience değil ShadowPlay.

Not: Kahkaha emojisi atanlar hayatında 1 saniye oyun sırasında ekran kaydı almamış kişilerdir, veya bugüne kadar GeForce Experience'ı keşfetmemiş kişilerdir.
Hmm eskiden oyun videosu çeken birine hiç oyun kaydı almamış demek ve bir çok yayıncının kullandığı programa çöp demek. 🤔 Ayrıca Shodowplay'e kimse kötü demedi.

Windows+G Yaptım bir şey olmadı.Oyun içi mi yapmam lazım
1625831080027.png

Ayarlardan Xbox game barı açman lazım.

''Shadowplay'' olabilir mi o acaba?

Şaka bir yana bilgisayarı ekran kartı veya işlemci kullanarak OBS kaydı alan birisinin oyununun kasmama ihtimali yok. Bu bir gerçek dostlar.
Doğru söylüyorsunuz OBS ile kayıt alan tüm arkadaşlarım düşük fpsden ve oyunun videoda kasmasından şikayetçi.

"Shadow Play" olabilir mi o acaba?

Şaka bir yana bilgisayarı ekran kartı veya işlemci kullanarak OBS kaydı alan birisinin oyununun kasmama ihtimali yok. Bu bir gerçek dostlar.
Bit hızını kısarak kasmadan kayıt alabiliyorsun Action, Fraps, Bandicam hepsi işlemciye gereksiz yük bindiren saçma programlar bana kalırsa.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı