Oyunlarda Ekran Renginin Değişmesi

jerulalimbaw

Decapat
İyi akşamlar öncelikle, yeni bir bilgisayar topladım ancak Steam üzerinden oyun açmaya çalıştığımda DotA 2'ye girdiğim zaman ekran beyaz oluyor. Aynı şekilde PUBG'ye girdiğim zaman bazen siyah ekran ve pembe ekran çıkabiliyor. Şu anda sarı ekran çıktı. Hiçbir şey yapamıyorum renkli ekran çıktığı zaman bilgisayarı kapatmak zorunda kalıyorum. Oyun dışında bir sıkıntısı yok.

Anladığım kadarıyla yüksek görüntü gerektiren yerlerde bu sorun oluşuyor. Ekran kartında bir problem olabilir.

Sorunun ekran kartı kaynaklı olup olmadığını anlamak adına uygulamaları bir onboarddan çalıştırmanı öneririm.

Hocam delirmek üzereyim,donanımda bir sıkıntı yoktur umarım. Onboard ekran kartım yok.

Ryzen 3 1200, gtx 670, 8gb 3000mhz ram kullanıyorum, driverler güncel bu arada. Bilgisayarı yeni topladığım için windows 10'u daha etkinleştirmedim.

Sorun ile ilgili bir ekran görüntüsü paylaşabilir misiniz ? Bilgisayarı TV ekranına yada başka bir monitörde deneme şansınız var mı?

Ek olarak, oyunları bir de pencere modunda çalıştırmayı deneyip sonuçları buraya yazar mısınız ?

Son düzenleme:
Sıkıntı büyük ihtimalle monitörde bir bilgisayarcıya göster istersen en basit internet kafede bile yardımcı olurlar en fazla 50tl tutar bu işlem ciddi değilse monitörü görmeden bir şey diyemem

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı